Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hvordan få en jente til å like deg?


Gjest anonym_gjest

Anbefalte innlegg

Gjest anonym_gjest

Jeg har ei veldig fin jente i klassen som jeg liker/forrelska. Men jeg vet ikke om hun liker meg. Så det store spørsmålet er: Har dere noen tips til hvordan man får ei jente til å like meg?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Spørs jo hvilken klasse dere går i. Dersom det er 5'e klasse anbefaler jeg at du lugger henne og kaller henne stygge ting.

 

Går dere i 9'e klasse er det minimal sjangse for at det fungerer, prøv da direkte fremstøt i form av å ville gå tur med henne eller ta henne med på kino. Det er en klisjè, men hun vet da at du er interessert og det blir ikke veldig pinlig om hun sier nei.

 

Er hun relativt moden så henviser jeg til tipsene for 5'e-klassinger, jenter liker en badboy.

Lenke til kommentar

Enten så liker hun deg eller så liker hun deg ikke. Enkelt og greit. Det finner du ut etter at de 10 sekundene med førsteinntrykk er over.

 

Liker hun deg, så er det bra. Liker hun deg ikke: Kom deg over det. Det er svært lite du kan gjøre fra eller til. Naturens gang. Kjemi oppi hjernen. Slike ting.

Endret av LostinSpace
Lenke til kommentar

Jeg skal prøve å hjelpe deg og gi deg noen konkrete tips. Men først lurer jeg på følgende:

1. Hvor gamle er dere?

2. Hvor godt kjenner dere hverandre fra før av/hvor lenge har dere kjent hverandre?

3. Hva ser du i henne? ser du på henne som den fremtidige kjæresten din eller er du bare ute etter en flørt?

4. Kjenner du henne bare gjennom skolen? og har dere felles interesser hvor dere kan møtes utenom skoletid (sett at skole er et dårligere sted å sjekke opp jenter etter min erfaring)

 

Først av alt, fiks tankegangen din; ikke se på henne som den eneste jenta i verden, det finnes flere jenter der ute og ikke bli en mygg som er etter henne hele dagen. Ha det kult når du er med henne, dra henne litt inn i din verden, bruk humor og fortelle henne om ting du engasjerer deg for. Du kan også gjerne åpne deg selv opp og fortelle henne ting du ikke forteller alle andre, dette får henne til å føle spesiel (OBS!: ALDRI fortelle henne hva du føler for henne, før dere har ihvertfall kyssa et par ganger..) Ha et killer kroppspråk; ha blikkontakt med henne når dere er sammen og vær laidback og rolig, vis at du er avslappa og liker hennes nærvær. Nå kommer kanskje det aller viktigste og det er; innled tidlig til fysisk kontakt med henne, måter du kan gjøre dette på er f.eks og spørre om dere kan måle henner, dulte borti henne forsiktig når hun sier noe imot deg og andre ting.. etterhvert bør du øke nivået av fysisk kontakt og du kan gi henne klem, holde hende i hånda, stryke henne på armen osv..

 

Når du har alt dette på plass, så bør du begynne å tenke på hvordan du vil at hun skal huske deg når dere begge drar hjem til sitt.. for sannheten er; du kan ikke være med henne døgnet rundt og det bør være et mål at du er komme inn i hodet hennes og hun tenker på deg når du ikke er der. Det er mange forskjellige måter å gjøre dette på, men jeg kan nevne et par ting du kan gjøre: Hvis dere er relativt unge og du har sprit tusj tilgjenglig kan du skrive noe på hånden hennes. Hvis dere er hjemme hos henne så ta med en plakat eller ett eller annet og si du vil hjelpe henne å innrede rommet hennes og plaser den ett sted, er ikke så viktig hvor - men poenget er at når du er dratt og hun er på rommet sitt vil hun ikke tenke på hva som er på plakaten men på deg. En annen veldig effektiv måte å oppnå dette på er; akkurat når hun skal dra, eller når du skal dra for den saks skyld, si noe som "det var noe jeg ville si deg, men vi har ikke tid nå, så jeg kan si det til deg en annen gang" - dette skaper nysjerrighet og får henne til å lure på hva du har i tankene, og når hun senere spør deg om hva det var, så ikke lag no big deal ut av det, bare finn på noe lurt og gi henne et kompliment (dette forutsetter at dere har kommet et stykke).

 

Den siste der kan også brukes på msn, hvis hun sier noe ala; "jeg må gå, snakkes." "så si.. å ja, jeg skulle til å si noe til deg, men da sier jeg det senere." Dette har for meg funket fjell, jeg sa det til ei i matteklassen min, og hun ble så nysjerrig at hun sendte meg melding midt på natta hvor det sto at hun ikke fikke sove fordi hun lurte sånn på hva det var.. jeg leste det, men lata som jeg sov.. og svarte dagen etterpå. Spenningsnivået eksploderte. Så dersom hun blir nysjerrig, så er det god sansynlighet for at hun liker deg.. men det betyr ikke at du har vunnet kampen for det.. fortsett og være laidback og vis at du også har kontakt med andre jenter.. og ikke glem og høyne nivået av fysisk kontakt når du først er sammen med henne.

 

Må bare få legge til; ikke la samtalen dø ut, enten det er på msn eller face to face, hvis samtalen dør ut på msn, blokker henne inntil du finner på noe bra.. det siste du vil er og oppnå en situasjon der dere har korte kjedelig samtaler i intervju modus.. snakk om alt og ingenting. ikke vær redd for å drite deg ut. send melding til henne med kun et smilefjes midt på natta. får du noe tilbake, ikke svar.. vær spontan og avslappa.

Lenke til kommentar
Gjest Guest_91_*
men GENERELT fins det mennesker som ikke har sosial intelligens og som ikke forstår at man kan sjarmere en jente bare man bruker de rette knepene.

 

Jeg skal ut på fredag og skal gjøre noen førsteintrykk, noen gode tips?

Lenke til kommentar
men GENERELT fins det mennesker som ikke har sosial intelligens og som ikke forstår at man kan sjarmere en jente bare man bruker de rette knepene.

 

Jeg skal ut på fredag og skal gjøre noen førsteintrykk, noen gode tips?

1. Se bra ut. Ikke kom i vanlig t-skjorte og ustelt ansikt. Anbefaler jeans, skjorte og evt. en dresslignende jakke om det er kjølig. Fix håret, napp øyenbryn om de er rufsete (øynene til en gutt er noe av det første jenta legger merke til).

 

2. Smil og vær i godt humør. Finne lite som er mindre intr. enn "kjedelige" gutter på byen, som ikke ler eller er sosiale. Drikk med måte, merkbart fulle gutter har ikke sjans når det kommer til førsteinntrykk.

 

3. Ta initiativ til å snakke/danse med jentene, og hold en flørtende tone.. dog, det kan være lurt å styre unna de store samtaleemnene (eks. politikk og religion), på samme måte som det kan være lurt å ikke være altfor synlig på dansegulvet.

 

Edit: OT

Vær sjarmerende, vis interesse, ha en flørtende tone. Vanskelig å svare utfyllende når man har så lite bakgrunnsinfo.

Endret av frk_1337
Lenke til kommentar

Vær deg selv kompis. Hvis du ikke får henne itl å like deg ved å være deg selv så er det ikke noen sjangs for at det kommer til å funke uansett. Hvis du prøver og være noen du ikke er kan det godt sjarmere henne og få henne til å like deg, men da liker hun ikke DEG, men personen du prøver og gjøre deg til. Når du da går tilbake til å være deg selv igjen funker ikke ting lenger.

 

Bare oppfør deg normalt, vis at du liker hun ved å gjøre som tidligere nevnt, gjøre noen subtile fremstøt og se hva som skjer.

 

Og gjør som frk_1337 sier når det gjelder daten.

Lenke til kommentar
Gjest Guest_Jens_*

Den beste måten er å være mye sammen. Spør henne om hun vil bli med på kino, gå en tur eller noe lignende.

Da er det ikke veldig ille om du får nei, samtidig som dere kan få mye tid sammen, hvis hun er litt interessert. Da kan det fort utvikle seg ;)

 

Men første bud er ihvertfall å gjøre noe sammen utenom skolen... så får du se hvordan det utarter seg.

Lenke til kommentar
  • 4 måneder senere...
Gjest Guest_Peter_*

Hei, Peter hete da eg:) jeg lurer egentlig på det samme som han som laget første spørsmålet:) jeg er 18 å liker en jente som er 15-16. det er kansje litt rart at hun er så ong. men det får da vere:) hun er veldig moden av seg så:) å jeg synes vi har mye av samme interessene:) men jeg har sport henne med på kino. å da sa hun at hun skulle på trening. så jeg sporte om vi kansje kunne gå sammen en annen dag. da sier hun noe som "har Trening Tirsdag, Onsdag, torsdag. å på fredag skal jeg med nån andre på kino" jeg syntes nå at det var litt rart å trene så mye:) men det får nå vere. jeg lurer på om løpet er kjørt for meg. syns det var no rart me det svare jeg fikk av henne:) (takk peter):)

Lenke til kommentar

Mnah, ikke nødvendigvis. Er mange som trenger ganske ofte. Jeg selv trener f. eks. veldig, veldig ofte, så det behøver ikke å være noe dårlig tegn det! Spør når hun er ledig eller om hun vil finne på noe annet (jeg misliker kino så utrolig sterkt når det kommer til "date"). Jenter; alle skal få!

 

Til trådstarter: Vis selvtillit, mkay? Fordi selvtillit er bra, mkay? Eller så er tipsene til frk_1337 ganske gode. Kle deg anstendig, men ikke overdådig. Du vil at det skal utstråle stil og klasse fra din side, men til en viss grense. Ellers er det jo selvsagt viktig å være deg selv. og husk at jenter elsker gutter som får de til å le ;) Men husk også at det er noe som heter "ikke prøv å være morsom, vær morsom!".

Lenke til kommentar
  • 5 måneder senere...
Gjest Jente her!

Hei. Det er veldig vanskelig å få en jente til å like deg, men her er noen tips: Få den jenta til å føle seg spesiel, ikke flørt med noen andre jenter. Ikke bruk ord som: bæsj, prop og så vidre... Vær snill mot alle jentene, Vær vartfall ikke slem mot henne du liker eller vennene hennes. Det er greit å være litt pervæsj, men ikke overdriv det. Prøv å være litt morsom. Ikke virk dum! Ikke gjør dumme ting som å plage eller lugge osv.!!!!

Lenke til kommentar
Gjest jente!!!!!

Hei, Peter hete da eg:) jeg lurer egentlig på det samme som han som laget første spørsmålet:) jeg er 18 å liker en jente som er 15-16. det er kansje litt rart at hun er så ong. men det får da vere:) hun er veldig moden av seg så:) å jeg synes vi har mye av samme interessene:) men jeg har sport henne med på kino. å da sa hun at hun skulle på trening. så jeg sporte om vi kansje kunne gå sammen en annen dag. da sier hun noe som "har Trening Tirsdag, Onsdag, torsdag. å på fredag skal jeg med nån andre på kino" jeg syntes nå at det var litt rart å trene så mye:) men det får nå vere. jeg lurer på om løpet er kjørt for meg. syns det var no rart me det svare jeg fikk av henne:) (takk peter):)

 

Jeg trener 3 timer hver dag og er 13 år. Så å trene så mye er normalt

Lenke til kommentar

Hei. Det er veldig vanskelig å få en jente til å like deg, men her er noen tips: Få den jenta til å føle seg spesiel, ikke flørt med noen andre jenter. Ikke bruk ord som: bæsj, prop og så vidre... Vær snill mot alle jentene, Vær vartfall ikke slem mot henne du liker eller vennene hennes. Det er greit å være litt pervæsj, men ikke overdriv det. Prøv å være litt morsom. Ikke virk dum! Ikke gjør dumme ting som å plage eller lugge osv.!!!!

Tviler på at det å småflørte med andre jenter på f eks skolen vil ødelegge TS sine sjanser, heller tvert i mot.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...