Gå til innhold

Nå kommer Faction Change ( Horde -> Alliance -> Horde )


Anbefalte innlegg

tipper blizz skal balangsere dette som faen..

noe slikt som er det 2k mer horde enn allys så går det ikke ann :)

dem skriver jo at de ikke kan la det gå fritt..

 

"As with all of the features and services we offer, we intend to incorporate the faction-change service in a way that won't disrupt the gameplay experience on the realms, and there will be some rules involved with when and how the service can be used."

Jepp, tenkte det samme.

Gjerne noe som tvinger oss til å transfere characteren over til en annen server for så å bytte faction. Da tjener de litt ekstra i tillegg ;)

 

I tillegg til å ha en begrensning på antall brukere slik de har nå, begrenser de det slik at alliance / horde ratio alltid er rundt 1:1...kanskje? =)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Og der gikk den siste biten av integritet spelet hadde igjen, kun for Blizzards umettelige tørst for penger. Neida, skal ikkje være ein hykler ettersom eg sikkert kjem til å ta i bruk denne tjenesten sjølv.

 

Dette er noe spillere har spurt etter lenge, og hvis Blizzard passer på at det ikke vile rote til server balanse så ser jeg egentlig ikke problemet.

Lenke til kommentar

Blizzard hevder at grunnen til denne forandringen er at de vil hjelpe de som enten er på motsatt faction eller som har alts på motsatt faction som ikke blir spillt pga. venner. Race forandringer er ingen hindring for dette, så jeg ytot at det er derfor de ikke vil la oss skifte rase innen faction.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-3t93k9
Er jeg den eneste som ikke ser på dette som noe positivt? Jeg har ikke lyst til å miste alle vennene mine til horde siden ...

 

Har en 72-73 priest som er ally, som jeg egentlig ikke skulle hatt noe imot å bytte til horde, men er egentlig imot det..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...