Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Langvarig solid forhold, ingen har facebook, poeng nå?


Gjest Facebook

Anbefalte innlegg

Gjest Facebook

Hei!

 

Jeg har et godt forhold til kjæresten min. Vi har vært sammen i tre år denne sommeren. Vi har god kommunikasjon og kan snakke om stort sett alt. Hverken jeg eller dama har facebook, men det har naturlig nok blitt et tema i dagens samfunn pga. antallet mennesker i omgangskretsen som har det.

 

Vi har snakket litt frem og tilbake om det. Personlig har jeg ikke noe behov for det, men ser absolutt fordeler siden jeg skal begynne med høyere utdannelse til høsten. (Lettere å holde kontakt med klassekamerater osv.)

 

Vi la det egentlig bare i fra oss siden vi ikke tok noen klar beslutning. Fikk spørsmål igjen her om dagen og jeg svarte at det egentlig var det samme for meg, men at hun kunne bestemme. Da sa hun at hun ikke vil være den som tok avgjørelsen alene. Jeg kan forsåvidt forstå dette godt, men personlig så gir jeg litt blaffen i facebook.

 

Jeg er litt redd for at jeg kan bli småsjalu som følge av dette, at jeg undrer litt om diverse ting.

 

Hva er tenker dere der ute om dette? Kan man få nye ting å bekymre seg over, nye emner å diskutere/småkrangle om?

 

Takker for alle tilbakemeldinger.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg må ærlig innrømme at jeg sliter litt med å se problemstillingen i tråden?

 

Om dere skal få dere facebook kontoer eller ei? (Eller er det bare en litt kronglete måte å spørre om langdistanseforhold er noe å satse på?) Det er jo ikke som om facebook er en stor, livsendrende ting.

 

Viktig blir det kanskje for noen, men la oss ikke ilegge ett nettsamfunn mer vekt enn det har...

Endret av MrLee
Lenke til kommentar
Gjest Facebook

Sorry, skrev ganske lite info. Vi bor sammen og har bodd sammen i over et halvt år.

Problemstillingen er egentlig om jeg bare skal ta standpunktet at jeg ikke ønsker det og bare legge ballen død eller ikke. Tenkte om noen hadde erfaringer med problemer i forhold før og etter facebook etc.

 

Bare sånn at jeg kan vurdere det mer selv. Er litt usikker på hva jeg vil, så erfaringer om hvordan dere har opplevd det å være i forhold + facebook er interessent.

Lenke til kommentar

Facebook er ingen datingside. Dog, det er teknisk mulig å være utro over Facebook, ved at man sender PM til hverandre og avtaler møter. Men akkurat det kan skje i hvem som helst sosial nettside, og chatteprotokoll (MSN, Skype, IRC).

 

Det er som du sier, lettere å holde kontakt med klassekamerater, og hvis det er det du skal bruke det - no problem.

 

Ikke legg til hverandres X-er, ikke legg inn flørte-applikasjoner, hold en ren profil, så er dette absolutt ingen problem.

 

Hadde det vært Nettby..! :cry:

Lenke til kommentar

Nettby er skumle saker :wow:

 

Selv ser jeg ikke store problemet med å registrere seg på Facebook, det er forholdsvis mye 'sikrer' enn feks Nettby hvor envær kan stikke innom profilen.

Så..... Er problemet virker at du er litt redd for å bli sjalu hvis dama de lager seg en profil på Facebook? Da burde du vel ha koblet fra nette hennes asap siden det finnes ørten sider hvor hun kan komme i kontakt med andre mennesker (ikke stygt ment).

 

Veldig enig i hva MRN sa. :thumbup:

Lenke til kommentar
Gjest Gjest

Facebook er en side hvor man kan holde kontakt med venner og familie og kjente, og gjerne ta opp kontakten med dem du har mistet kontakt med, i tillegg kan man feks dele bilder og holdes oppdatert om hva som skjer i livene til dine kjære (kort og godt). Man kan selv velge hvorvidt andre kan se ens profi (feks bare venner)l, og man godkjenne venner for at de skal kunne legge deg til. Så slik er det lettere å kontrollere at d faktisk bare er bekjente som får tilgang!

 

Har selv vært sammen med min kjæreste i 3 år, skal flytte sammen nå til sommeren. Synes på ingen måte at facebook burde være et parforhold-diskusjonstema. Vi har selv begge facebook, noe som er naturlig nok. Jeg er selv veldig glad for denne internettjenesten, mens min kjæreste synes den er mindre spennende. Vil du ha facebook så skaffer du deg facebook :)

 

Jeg ser på ingen måte at facebook kan være noe brems i forholdet deres på noen måte, særlig i forhold til det faktum at dere har vært sammen en god stund og slik kjenner hverandre godt og alt.

Lenke til kommentar
Takk for et meget godt svar!

 

Moderator: Kan bare slette tråden nå, har fått svar på det jeg ville.

Trykk på LØST knappen. Så slipper du å få flere svar på tråden din.

Vet ikke om det går som gjest?

 

EDIT: Glemte å refreshe siden på en stund, too late :blush:

Endret av Ajaco
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...