Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

trekantopplevelser - hva synes dere om dette?


Anbefalte innlegg

Ok, synd du ikke va singel da :p, jeg hadde tålt det lett at typen min tar på en anna jente, det tenne meg (det har skjedd en gang før og jeg hadde ikke noe problem med det) så klart når jeg sjøl er til stedet da ;) da trenger han ikke og være utro mot meg, når vi heller kan dele en jenta, perfekt deal for meg da ;)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest medlem-87354

Hehe :)

Er bare ei dame eg kanskje hadde kunne delt han med, og det er Milla Jovovich. Men, eg er nok av den sjalu typen så hadde sikkert bare blitt irritert om han hadde fokusert for mye på hu :p Ikkje at vi noengang hadde havna i den situasjonen da, hehe :-)

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Selv om dette er fantasi nummer en er det bare en liten del av oss som noensinne får opplevd det vi fantaserer om nesten hele livet…

Her må samfunnet ta skylden, siden vi fra barnsben av er opplært til at sex er ett tabuemne.

Sex med mer enn en partner er så tabubelagt at det knapt nevnes når det kommer til bøker og blader som omhandler "normal" seksualitet.

I de tilfeller man kan lese om det dreier, det seg som oftest om ting som omtales i negative ordelag, og en kvinne som våger å fortelle noen om sine erfaringer på området løper en stor risiko for å bli stemplet som billig.

 

Hvordan kan det ha seg at vår vanligste fantasi ikke regnes som normal?

 

Det er nå engang slik i vårt etablerte samfunn at folk som er annerledes blir sett på som… annerledes i negativ forstand. De forholder seg ikke til de regler og normer vi er vant til, og er dermed dårligere mennesker enn oss.

Du kan gjerne mene at det er dumt, at det ikke burde være slik, men det ER slik.

 

Se på homofili. Det er først de siste årene homofile har begynt å stå frem, og det er fortsatt ikke så mange som liker ett klask på rumpa som tør stå frem.

Det er "unormalt" og dermed perverst… og ingen vil vel bli stemplet som pervers? Det samme gjelder de som har sex med mer enn en partner… det er nå engang slik at i Norge (og store deler av verden) er monogami den "riktige" måten å leve på.

Å ha sex med to andre mennesker er IKKE monogami. Derfor blir det omtalt i negative ordelag, selv av mennesker som kanskje har det på toppen av sin egen fantasiliste.

 

Det faktum at DU lever ut DINE fantasier gjør deg ikke til et dårligere menneske.

Ditt sexliv angår kun deg selv og dine partnere…

 

Uansett om man har lyst til å være to kvinner og en mann, eller to menn om en kvinne, så ligger det uante nytelse og lurer.

 

Det er veldig synd at det er sånn, syns jeg.

Lenke til kommentar

Har kun prøvd firkant. Det var jeg og dama og bestekompissen min og dama hans.

Vi var litt små beruset en lørdags kveld og fant ut vi skulle teste ut litt partner bytte.

Ja det var spennende der og da. Men søndagen kom å den var ikke like fin.

 

Ble btw slutt mellom meg og dama uka etterpå.

 

Man bør tenke seg om 2 ganger visst man er i et forhold og skal teste dette ut.

Lenke til kommentar

Når man har ett solid forhold med typen/dama si så skal ikke det ødelegge forholde deres, men man bør ikke bare ikke hoppe i trekant helt sånn plutselig, dere bør ha planlagt alt i forveien, ikke bare finne ut det helt sånn plutselig, sånn som feks Big tony sa, ikke så rart at det ble slutt mellom dere to.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...