Gå til innhold
Trenger du skole- eller leksehjelp? Still spørsmål her ×

Eksamen, hvordan gikk det?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Fikk også 3 på skriftlig bokmål norskeksamen. Håpte på 5 på den. En av de bedre oppgavene jeg har skrevet. Sensoren må ha vært veldig streng. Det rare er at jeg sjekket oppgavekriteriene på nettet dagen etterpå, og følte jeg hadde svart 100% på oppgaven utifra det.

 

Det som er så kjipt med eksamen er at vi ikke får oppgaven tilbake igjen, og heller ingen kommentar fra læreren.

Lenke til kommentar

Hadde engelsk muntlig VG2 og fikk 6er :p

 

Kan legge til at hadde en veldig grei sensor som tydligvis hadde godvilje, da han gadd å komme til sykehuset og jeg hadde fremføringen min der :thumbup:

 

Eneste faget jeg hadde lyst til å komme opp i også, så da var det greit at jeg fikk tatt eksamen med en gang, og ikke måtte vente til høsten (da kunne jeg også kommet opp i noe annet)

Endret av multisync
Lenke til kommentar

Går vg2 og hatt to eksamnar.

 

Tok matematikk X som privatist og fekk 5ar, ganske nøgd med det då eg fekk det temaet eg syns er vansklegast. Munnleg eksamen forresten.

 

Hadde og fysikk munnleg, noko som gjekk særs bra. Fekk ingen oppgåver før 30 min på førehand. Litt "blanda" drops frå Newton sine lover, mekanisk energi og veg/fart/tid. I tillegg var hovudemnet kjernefysikk, og då å snakke om fisjon og fusjon. Chill :grin: Måtte og skildre ei øving om korleis me kan bestemme tyngda sin akselerasjon noko som nesten var for lett

Lenke til kommentar
<br />Ser at Norsk eksamen VG3 har felt mange, også på min skole var snittet veldig lavt og folk falt flere karakterer :/ Jeg fikk 3 og har 5 i Norsk... synes sensorene har vært alt for streng på denne eksamen!<br />
<br /><br /><br />

 

Sjansen er større for at lærere er for snille med standpunktkarakterer spør du meg.

Det er nettopp derfor eksamensordningen er så digg ;) Elever som har smisket seg til karakterer eller som har for lite kravstore lærere får et slag i trynet... Muhaha. Selv fikk jeg samme karakter i standpunkt og på eksamen. Framifrå.

Lenke til kommentar

Skriftlig:

Nynorsk: 3

Norsk: 4(aldri fått så bra på noen stiler eller heldagser før så jippii :new_woot: )

Politikk og Menneskerettigheter:5

Muntlig:

Historie og Filosofi:5

 

Meget fornøyd, trodde jeg skulle stryke i norsk og nynorsk :p Tror sensorene lukket øynene og satt random karakter på møkkagreiene :tease:

Lenke til kommentar

Skriftlig har jeg ikke fått beskjed om enda.

Muntlig , kom opp i religion, buddhismen. VAr ikke så veldig vanskelig akkurat, bare slappet av under hele lese tiden stort sett også klarte jeg å sette sammen litt og pugge litt slik at jeg fikk 6. :)

 

Angående norsk muntlig vg3 , så virker det som sensoren var altfor streng, det var kun to personer i klassen som fikk 6 og det var meg og en annen som får det stort sett i alt. :p

Edit : Gikk VG3

Endret av Phinex
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...