Gå til innhold

Stort gruppebilde, tips og ideer?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ta noen tradisjonelle bilder. 3 dager med ti folk. Tell ned før du tar bildet. Og vær litt klovn. Har aldri tatt noen sånne bilder selv, men tipper det ikke er spesielt vanskelig. ;) Pass godt på at du har sola (eller lysgradienten på himmelen) bak deg, slik at folka blir riktig belyst.

 

 

Men jeg håper du også skal ta et bilde der de kommer stormende mot deg, ville i blikket, på en lang rad. Så crop'er du ganske dramatisk oppe og nede etterpå. Det er nemlig bildet jeg tipper alle kommer til å digge rått og be om en utskrift for å henge på soverommet hjemme. :)

Lenke til kommentar

Samtidig har man jo Sol og sol, da. Om sola står lavt og går gjennom noen lette skyer, så kan det nok la seg gjøre å overvinne den? Men i skikkelig strandværsol så ville jeg kanskje satsa på noen svære reflektorer istedet.. Går det an å kjøpe noen ruller aluminiumsfolie, teip, pinner og noen store pappesker og mekke til et ubemannet reflektorsetup? Om man er skikkelig tiltaksfull, mener jeg. :)

Lenke til kommentar

Hadde vore grisekult visst de du skulle ta bilder av hadde stillt opp i de draktene de bruker når de er aktive!

 

f.k.s

 

fotballspillere med drakter ,svømmere med badehette og mer,langrenn ski og staver:p hadde blitt kaldt for enkelte men ja hadde vore kult!

 

Bildet kan taes i skyggen i en park eller noe liknende..par av mine ideèr ville ikke prøvd med studioblitzer! Ville heller hatt sola i ryggen og prøvd å få de i skyggen av sola..eventuelt lyse opp med blits..vidvinkel er et must seffølgelig.. er kanskje vel fantasi dette her men men...har du tid så kan det vere en mulighet

Mvh Eltvik

Endret av Eltviken
Lenke til kommentar

Det med sola bak fotografen er fint for han, men resultatet blir fort at halve gjengen står der med solbriller og resten myser mens tårene triller. Ville heller sett på muligheten for å ta bilde innendørs. Da kan du mer fokusere på å få alle til å smile fremfor finne 50 blitser, skjermer og andre ting osv osv.

Lenke til kommentar

Alle stiller i sitt respektive utstyr, judo, orientering, skyting, basket, hockey osv.

Bildet blir nok tatt ute, og skal prøve å få fram litt "girlpower", ikke bare "smil til fotografen" klisjeen. Ikke helt vant med D3'n, men får leike meg en dag i forkant med den og 14-24 ^^

 

Skal ta en tur rundt etter locations, fortsatt litt usikker. Men å feks ta det på en stadion eller en idrettsplass. Komme litt ovenifra på midtsirkelen på fotballbanen eller noe sånt noe.

 

Takk for alle innspill så langt (:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...