Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Vaginaleketøy fra kondomeriet.


Gjest -Little-Boy-

Anbefalte innlegg

Gjest -Little-Boy-

Hei. Jeg er en gutt på 14 år som ikke har vært borti samleie enda. Her om dagen så jeg på kondomeriet sin hjemmeside en hånholdt vagina. Jeg lurer på to ting rundt dette, hvor et av spørsmålene er kanskje litt urelevant her. Det første lurer jeg på om dette er bortkastet penger og har ingen nytelse. Til slutt stiller jeg et spørsmål som kanskje er litt urevelvant her som sagt. Jeg lurer på om det er en måte å bestille den via nett uten at foreldrene mine får vite NOE som helst om dette? Som regel kommer det sånne lapper fra postkontoret o.s.v.

 

Takk på forhånd :)

Lenke til kommentar
Annonse

[1] Random productId 5404790 from global

Har aldri forsøkt det selv, men Kondomeriet anonymiserer pakkene - så det trenger du ikke bekymre deg over (så lenge det er du som åpner pakken).

 

Edit: men det forutsetter at du har kredittkort - og det blir vel kanskje vanskelig uten at foreldrene blander seg?

Endret av HenHau
Lenke til kommentar

Bestill i postoppkrav, på den måten betaler du når du henter pakken på postkontoret. Pakken er anonymisert, så det står ikke kondomeriet.no som avsender. Sporingsnummer får du på mail slik at du kan sjekke når pakken ankommer postkontoret og hente den ut før foreldrene dine.

 

Husk glidemiddel.

Lenke til kommentar

Jeg er 15 år, og bestilte fra kondomeriet for ca 1 måned siden. Det gikk helt fint, du registrer mobil nummeret ditt, så får du hentelappen på sms og så bestiller du i postoppkrav og betaler pengene når du er på postkontoret og får pakken uten spørsmål om alder eller om du er gammel nok til å bestille. Det står heller ingenting på pakken du henter at den er fra kondomeriet :thumbup:

Det eneste minuset med å bestille postoppkrav er at det koster 139 kr :thumbdown:

PS: Mye deiligere å gå fra hånda til en håndholdtvagina, anbefaler denne:

http://www.kondomeriet.no/default.aspx?did=9775656

Endret av Mentlqxl
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...