Gå til innhold

Ny hodetelefon, pris mellom 1700 - 2700 kr.


Anbefalte innlegg

Som emnetittelen sier så skal jeg ha nytt headset innenfor prisklassen 1700 - 2700 kr.

 

Det skal bli brukt til musikk, og spill en gang iblant hvis jeg spiller spill som fortjener god lyd( :p )(Fallout 3, Oblivion osv.). Det kan hende det blir brukt til film om natten når andre sover.

 

Musikksjangeren som jeg hovedsakelig hører på er Metall, Rock og lignende, kanskje rap, blues og techno hvis det er noe bra av det..

 

Vil helst ha et headset som er lukket og stenger middels eller mye lyd ute (bilturer, flyturer, KANSKJE skolen etc). PC, iPod og mobil(walkman) + stereoforsterker en gang iblant er lydkildene.

 

Har funnet noen headset:

 

AKG K272 HD

 

Beyerdynamic DT-770 32 ohm Burde jeg gå for 32 ohm eller 80 ohms utgaven?

 

Noen som er litt over prisklassen:

 

Denon AH-D2000

 

Beats by dr. dre

 

 

Hvilke av disse ville dere audiofile anbefalt?

 

 

Takker for svar :)

 

edit: Burde jeg kjøpe med en hodetelefonforsterker sammen med et av disse headsetene? Noe sånt som dette eller dette

Skal til Polen med klassen i begynnelsen av juni, så hadde vært greit å ha noe sånt med batteri (hvis jeg trenger). Er ikke lett å få tak i noe å lade med nedi der tror jeg nok. Off-topic, men det får gå, er det like stikkontakter (230 V) i Polen som det er i Norge?

Endret av Tord93
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Alle hodetelefonene du nevner holder høy klasse.

K272HD skiller seg fra resten av kandidatene med en mer tilbaketrukket/kontrollert/riktig/kjedelig bassgjengivelse. Beats synes jeg lyder litt unaturlig, meget bra bass men resten henger ikke like godt med. DT-770 har bra bassgjengivelse (noen vil synes det er for mye av det gode) og bra gjengivelse generelt. AH-D2000 har en lydsignatur som ligner DT-770 men gjør alt bedre.

 

Jeg ville valgt DT-770 eller AH-D2000 hvis du kan gå opp i pris.

Beats er villt overpriset i forhold til det man får og K272HD synes jeg får mye musikk til å låte kjedelig.

Du burde prøve alle kandidatene før du kjøper.

Endret av bar1
Lenke til kommentar

Takker for svar :) . Virker som om jeg skal gå for enten Beyerdynamic eller Denon, ettersom de er mest komfortable synes jeg. De ser best ut og :p (utseende)

 

edit: Ser ut til at det blir DT770'n, ettersom at prisen på den er mer riktig for meg. Men burde jeg gå for 32 eller 80 ohms utgaven da? Leste en plass at det er høyere lyd i 80 enn 32, er det riktig?

Endret av Tord93
Lenke til kommentar

Nei det er omvendt, det er høyere lyd i 32 Ohms versjonen. Uansett så burde du gå for 80 Ohms versjonen, grunnet at den har best lyd. Bare sørg for at du bruker en "ok" lydkilde (intergrerte lydkort er fyfy). Gjerne kjøp med en FiiO E5 forsterker, vil tro at mobiltelefonen din vil ha godt av litt ekstra hjelp til å drive 80 Ohm.

Lenke til kommentar

Jeg har K272HD, DT770 & AH-D2000.

 

AKG'ene har riktig, men tilbaketrukken bass som gjerne ikke egner seg for spill, film og musikk med mye trykk.. Men gode varme mids og krystalklare highs som egner seg veldig godt til blant annet klassisk musikk, akustisk musikk osv..

 

DT7700, derimot har overdreven bass og tvunget highs som ikke hørest helt naturlig ut. Men hvis du er glad i bass, hører på musikk med mye bass.. som hip hop, techno og spiller endel spill og ser film hvor du vil ha god solid bass.. så passer disse.

 

D2000 vil jeg si er ett veldig godt valg, ganske godt balansert mellom de to ovenfor her.

 

Så det spørs litt på hva slags lydsignatur du er ute etter. Er fin, nøytral og ''riktig'' lyd viktig, så ville jeg satset på AKGene, vil du ha mye bass.. DT770.. Så har du Denon sine som er i mellom. Selv så tror jeg kanskje jeg ville ha satset på Denon sine til ditt bruk, men det er bare min egen mening. :)

 

Men husk! Disse hodetelefonene vil gjerne ha en egen forsterker! :D

Endret av -Makaveli-
Lenke til kommentar

Takk for svar :)

 

Nå ble jeg nesten usikker på om jeg skulle valgt DT770 eller AH-D2000, men det finner jeg ut så fort jeg har fått tak i penger :p . Bærbar hodetelefonforsterker blir det første tilbehøret som blir kjøpt inn først, også kanskje en jeg kan ha på pulten ved PC'en og forsterkeren. Denne vil vel være grei å ha på pulten :D .

 

 

edit: Vil noe sånt være greit å kjøpe med?

Endret av Tord93
Lenke til kommentar

Sennheiser HD650 koster "bare" 2500 hos cdon.

De bør egentlig ha en dugelig forsterker, men da har du ihvertfall noe grusomt bra om du en vakker dag vil ha det.

 

Skal det primært brukes hjemme er det bedre å kjøpe et åpent og et billig lukket i tillegg til å vandre rundt med.

Lukkede er slitsomt i lengden.

Endret av Goophy
Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Jeg tror HD650 kommer til å utarte seg som en eneste stor skuffelse, dersom man skulle velge å kjøre den uten en ekstern forsterker.

 

Jeg valgte å kjøpe meg et par DT770 da jeg var på jakt etter et godt allround hodesett, da det isolerer bedre enn D2000, noe som er et must når jeg er ute og går, sitter på buss, etc.

Lenke til kommentar

Hvis du vil ha noe billig og bra som gir deg svært mye for pengene, går for DT770 Pro! Men ikke kjøp det fra en norsk butikk. Jeg kjøpte mitt på eBay, og mens man i Norge betaler 1600-1700 for det headsettet, la jeg ut rett over 1000 spenn for mitt, inkludert frakt.

 

EDIT: Det er jo flere alternativer når det kommer til headset, men jeg ville undersøkt eBay med alle headsettene. Du kan spare mange hundrelapper ved å kjøpe på eBay.

Endret av Zeke
Lenke til kommentar

Bestilte DT770 80 ohm på torsdag, var klar til å hentes på lørdag, hentet i går. Jeg må bare si at det er "deilig" lyd i det :D

 

Takker for alle svarene jeg har fått :)

 

Var litt rart å se på folkene som satt foran meg prate mens jeg hørte på musikk med middels lydstyrke, hørte ikke hva de sa :!: Det stenger hvertfall nok lyd ute for meg.

Endret av Tord93
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...