Gå til innhold

Wolfmother - lignende band


Dudlie

Anbefalte innlegg

Hey

 

Jeg har sittet i en evighet og hørt på det geniale debutalbumet til Wolfmother men finner nesten ingen band som har akkurat like gode sanger og fete riff. Vet at en del av dere sikkert kommer til å foreslå Led Zeppelin og AC/DC men hvis noen vet om et band som har et like genialt album og som nesten er så og si likt, så vær så snill å si ifra. Vil ha akkurat den samme stemninga og stilen som man hører på wolfmother sin plate.

 

Takker alle svar, sjekker ut det meste ;)

Endret av Dudlie
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Wolfmother er jo bare en dårlig ripoff av hardrock- og metall-legender som Led Zeppelin, Black Sabbath, Steppenwolf Deep Purple, Cream, osv.

 

det finnes en god del moderne revival band som gjør dette uendelig mye bedre. band som faktisk har en *egen* identitet. The White Stripes, The Raconteurs, Queens of the Stone Age og Eagles of Death Metal er alle eksempler på dette.

Lenke til kommentar

Takk for The Parlor Mob, akkurat det jeg letet etter :thumbup: Utrolig stilige sanger...

 

Og til inditrash: Nei, wolfmother har kanskje ikke funnet sin egen identitet, men har det noe å si når de lager en bedre ripoff enn mange grunge/stoner/ 80 talls tungrock band? Hvordan kan det være en dårlig rip-off når de slår igjennom verden over med en debutplate? Band MÅ ikke spille proggresiv rock ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...