Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

jeg føler meg så annerledes


Gjest Gjest

Anbefalte innlegg

Jeg er så trist og deppa nå.. Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare alt men.. Jeg føler meg så dum og upopulær. Jeg føler jeg ikke kjenner noen.. Jeg føler jeg ikke har noen venner.. Jeg har jo noen venner på skolen og det der men det er liksom bare skolen, de har sine egne venner utenfor skolen så hva skal de med kjedelige meg... Jeg sitter foran pC'en hele dagen og tenker på det fine være og alle de venna mine som sikkert er ute og har det morsomt.. jeg vet liksom at jeg må gå ut og bli kjent med andre folk for å få venner ogsånt men det er vell ikke så veldig lett å gå ut alene i en liten by der alle kjenner hverandre og prøve å bli kjent med dem, hvor dumt høres ikke det ut? Jeg vet liksom ikke hva jeg skal gjøre jeg er så lei, og det nærmer seg sommer, er redd for å sitte hjemme hele sommerferien..Og en ting til, mange som har sakt at jeg skal begynne på noe men jeg er jo 16 år det er forsent hva skal jeg liksom gå på orker ike no klubber eller noe jeg komer bare til å ende opp ensom der også. . . En dag gikk vi å besøkte en annen skole vi gikk tul med dem ogsånt, Og da var det sånn at ALLE kjente hverandre nesten, jeg var den eneste som ikke kjente noen... Også på facebook og alt det der, jeg har bare noen få venner mens de andre har sånn 500+, ossen blir de så populære og kule? Men ok jeg trenger ikke å bli den kuleste eller den populæreste men bare flere venner liksom.... Jeg føler meg så dum når jeg skriver detta.. hvorfor lever jeg egentli :S Jeg er blid heletia, snill og grei mot alle folka så hvorfor er jeg så annerledes? Jeg har prøvd å bli som de kule på skolen men det funker ikke så jeg har gitt opp...jeg er ukul og kommer til å være det resten av livet det vet jeg.. Jeg er nesten blind.. sitter så mye på pcen.. Og jeg vet ikke hva som har skjedd med meg..

 

Noen som har råt til meg?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Altså du går på skole? Det er vel ganske lett å skaffe seg nye venner på en skole?

 

hvis du virkelig er så annerledes som du sier så finner du noen på skolen som er like annerledes som deg kanskje noen som blir mobbet osv og blir kjent med disse folkene :)

 

Altså dette vil langt i fra gjøre deg den mest poplære personen på skolen, men du vil iallefall få venner :)

Lenke til kommentar
Jeg er så trist og deppa nå.. Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare alt men.. Jeg føler meg så dum og upopulær. Jeg føler jeg ikke kjenner noen.. Jeg føler jeg ikke har noen venner..

 

Du må forstå at dette er noe du kun selv føler , det ligger i hodet ditt , det er problemet ditt alle tankene dine. Det skaper problemet. Se denne :

Du kjenner masse folk , du vet hvem mange er og du har mange venner. Er bare å prate med folk !

 

 

Jeg har jo noen venner på skolen og det der men det er liksom bare skolen, de har sine egne venner utenfor skolen så hva skal de med kjedelige meg... Jeg sitter foran pC'en hele dagen og tenker på det fine være og alle de venna mine som sikkert er ute og har det morsomt..

Vist du ønsker deg venner , og venner utenfor for skolen . Så vil det ikke komme masse venner hjem på døra de hjem. Du må gjøre en jobb selv , en innsats og legge ned en jobb for dette. Er kun opp til deg selv hva du ønsker. Og man får alltids betalt for det man har gjort. Du sitter inne hjemme og grever deg selv ned i jorda med å sitte foran PCen . Ikke bra !

 

jeg vet liksom at jeg må gå ut og bli kjent med andre folk for å få venner ogsånt men det er vell ikke så veldig lett å gå ut alene i en liten by der alle kjenner hverandre og prøve å bli kjent med dem, hvor dumt høres ikke det ut? Jeg vet liksom ikke hva jeg skal gjøre jeg er så lei, og det nærmer seg sommer, er redd for å sitte hjemme hele sommerferien..

Hvorfor skal det være så vanskelig å bli kjent med mennesker dere alle kjenner alle ? Det vet jo de fleste hvem du er siden de har felles venner. Gjør det jo enda enklere for deg. Jeg tror du må komme deg ut av det kinderegget du lever i og få slippe deg løs ! Ingenting er lett i livet , det skal ikke være slik. Men man må ha troen .

 

 

Og en ting til, mange som har sakt at jeg skal begynne på noe men jeg er jo 16 år det er forsent hva skal jeg liksom gå på orker ike no klubber eller noe jeg komer bare til å ende opp ensom der også. . . En dag gikk vi å besøkte en annen skole vi gikk tul med dem ogsånt, Og da var det sånn at ALLE kjente hverandre nesten, jeg var den eneste som ikke kjente noen... Også på facebook og alt det der, jeg har bare noen få venner mens de andre har sånn 500+, ossen blir de så populære og kule?

Du har alt for mye fordommer om ting. Hvorfor skal du ikke orke klubber når du er 16 år ? Vist du skal sitte å tenke hele tiden at du blir å være ensom , så blir du det. Men vist du tenker at du skal ha det jævli arti , så blir det JÆVLI ARTI ! .

 

500 venner på facebook er ingenting , ingen som sier at du blir kul med så mange venner .

 

 

 

Jeg har prøvd å bli som de kule på skolen men det funker ikke så jeg har gitt opp...jeg er ukul og kommer til å være det resten av livet det vet jeg.. Jeg er nesten blind.. sitter så mye på pcen.. Og jeg vet ikke hva som har skjedd med meg..

 

Noen som har råt til meg?

Lenke til kommentar

Ok takk for råd men det er ikke så lett for meg shøner dere.. Skal jeg liksom gå til en klubb helt alene å bare si hei til alle som kommer forbi? Jeg må jo ha noen venner å gå rundt med for å bli kjent med andre liksom.. Hvem gidder å bli kjent med sånne folk .. Jeg har jo nok av sånne barneslige venner men jeg passer ikke med dem liksom.. De kan liksom stå å lage dyrelyder i en time og har latterkrampe mens jeg står der å ser på.. De har helt annerledese humor enn meg, snakker om helt andre ting.. Jeg sier ikke at jeg er så veldig ordentli men jeg er ikke sånn barneslig og det der som de andre..

Lenke til kommentar
Du har jo 85 venner på facebook. Jeg regner med at i det minste noen av de er potiensielle å ta kontakt me?

 

Om jeg ikke tar helt feil så blander du meg med Gjest ;)

 

 

ja jeg trur han gjør det.. for jeg har nok ikke 85 venner nei :|

Lenke til kommentar

Det er virkelig ikke så lett å gi råd... Verden er full av populære folk som lukter at du er upopulær og plutselig kan finne på å bruke dette mot deg. Hva med å se litt positivt på at det snart er sommerferie? Da slipper du jo å omgås disse folkene, og kan heller lese en god bok.

 

Er selv ganske sosialt mislykka, og en 16. mai var jeg deppa for det var ikke noen å være sammen med dagen etter. Bestemte meg derfor for å reise opp på fjellet alene. Måtte reise tidlig om morgenen, for det var ikke mulig å komme seg ut av byen med bil etter klokka 8.50.

Parkerte bilen i en nydelig dal, der naturen virkelig våknet til liv. Liker å lese i Bibelen jeg da, så valgte meg et sted som ikke var synlig fra veien og satt der og leste i den. Husker faktisk dette som en av de beste stundene i mitt liv! Med den fantastiske naturen rundt, noe så idyllisk.

 

Tenk på at Lars Monsen vabber rundt for seg selv i naturen i månedsvis, og snakker med seg selv og tar opp dette på film(!), og han er en av Norges største helter.

 

Tror at hvis Facebook virkelig representerer et stort traume for deg, bør du slette vennene og deaktivere kontoen. Ikke nødvendig å plage seg selv på den måten. Har selv vurdert å gjøre det samme, var veldig traumatisk for meg å begynne med Facebook :p Men har nå klart å skrape sammen mellom 50 og 60 venner, noe jeg synes er bra nok (er 20 år eldre enn deg da.)

Ikke lett å være plassert lavt nede på den sosiale rangstigen. Men husk at det kan være tilfeldig, de andre er ikke så glupe som de tror og mye av vennskapet deres går ut på rangering av makt seg imellom. Vær glad for at du har noen venner, selv om de er yngre. Tror nok at du kommer deg igjennom ungdomstida du også, selv om ikke alt er like rosenrødt så er det viktigste å bevare troen på deg selv, og håpet for framtida.

Lenke til kommentar

Nå må du huske at alle de vennene du ser de har på Facebook, så er nesten halvparten bare noen de har møtt og sikkert bare lagt dem til fordi de har møtt dem. Så klart har ikke alle det sånn, men veldig mange. Jeg har bare 10-12 venner på Facebook, men de er jo faktisk vennene mine, om du skjønner poenget.

 

Det kommer ikke an på hvor mange venner du har, men hvor gode de vennene du har, er.

Det at noen syns du er upopulær eller teit, er bare å drite i. Folk som ikke kjenner deg så godt kan ikke dømme deg bortsett fra utseende, men folk som gjør det er jo ikke verdt å snakke med engang!

Endret av Disorder
Lenke til kommentar
Nå må du huske at alle de vennene du ser de har på Facebook, så er nesten halvparten bare noen de har møtt og sikkert bare lagt dem til fordi de har møtt dem. Så klart har ikke alle det sånn, men veldig mange. Jeg har bare 10-12 venner på Facebook, men de er jo faktisk vennene mine, om du skjønner poenget.

 

Det kommer ikke an på hvor mange venner du har, men hvor gode de vennene du har, er.

Det at noen syns du er upopulær eller teit, er bare å drite i. Folk som ikke kjenner deg så godt kan ikke dømme deg bortsett fra utseende, men folk som gjør det er jo ikke verdt å snakke med engang!

 

ja jeg sa det som et eksempel, de har liksom fått så mange meldinger ogsånt men.. jeg høres veldig barneslig ut nå..! men takk for råd alle sammen ;)

Lenke til kommentar

Uansett, trådstarter, selv om du sitter på Pc og ikke gjør ting som de "populære", så er ikke du dårligere. Jeg skjønner hva du mener og jeg driver heller ikke med andre enn bare vennene mine. Når jeg ikke er med bestekameratene mine, så sitter jeg hjemme og spiller bass eller tv-spill og jeg føler meg bra. Nå er ikke jeg en sånn rådgiver og sånn, men hvis det hadde vært meg ville jeg ikke prøvd å bli som de populære. Som oftest er de populære teite og umodne. Hvorfor vil du egentlig bli med dem?

Lenke til kommentar

Det er ikke så vanskelig å øke populæriteten sin da. Har vel gjort det endel selv i det siste faktisk, bare sørg for å ikke sitte inn fredag og lørdagskveld. Spør noen deg om du vil være med på noe, si alltid ja!

 

Edit: Facebook og Nettby er en fin snarvei på å bli kjapt "populær"

Endret av Wisd0m
Lenke til kommentar

Heisann!

 

Vel jeg tror du har helt feil innstilling her.

 

Å få venner er egentlig ikke alltid like lett. Men man kan ikke tro at venner kan bestilles på ordre.

 

JEG tror at hvis du snur om på din holdning og tenker at DU er bedre en DU tror, hvis du føler dette selv og lar den nye instillingen påvirke hverdagen din så skal du se at venner kommer. Vær positiv og du må tørre å "være med" selv om du er redd for å ikke passe inn.

 

Bruk de gavene gud har gitt deg. Humor, bordtennis-skills eller interesse for DATA.

 

Hvis du er omringet av personer med samme interesse så er det unormalt å ikke bli kjennt.

Lenke til kommentar
Heisann!

 

Vel jeg tror du har helt feil innstilling her.

 

Å få venner er egentlig ikke alltid like lett. Men man kan ikke tro at venner kan bestilles på ordre.

 

JEG tror at hvis du snur om på din holdning og tenker at DU er bedre en DU tror, hvis du føler dette selv og lar den nye instillingen påvirke hverdagen din så skal du se at venner kommer. Vær positiv og du må tørre å "være med" selv om du er redd for å ikke passe inn.

 

Bruk de gavene gud har gitt deg. Humor, bordtennis-skills eller interesse for DATA.

 

Hvis du er omringet av personer med samme interesse så er det unormalt å ikke bli kjennt.

 

Ja, det er ganske kjedelig faktisk å ha venner som ikke gjør noe av det en selv gjør. Det blir liksom ikke noe å snakke om....

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...