Gå til innhold

Lesbiske får handikappede barn - Lesbiske ser på mannen som en stut, en ren melkemaskin til bruk i avl.


.  

66 stemmer

  1. 1. Støtter du Nina Karin Monsen?

    • Ja
      23
    • Nei
      43


Anbefalte innlegg

Lesbiske får handikappede barn

Den omstridte Fritt Ord-prisvinneren Nina Karin Monsen mener at lesbiske kvinner lar barna de får, starte livet med et handikap. Det har vakt sterke reaksjoner fra flere hold at Nina Karin Monsen ble tildelt årets Fritt Ord-pris, og fredag sa tidligere vinner og homoaktivist Kim Friele at hun vil levere tilbake sin pris i protest mot tildelingen. I dagens utgave av Dagbladet tar Monsen et nytt og kraftig oppgjør med lesbiske kvinner.

 

 

nina_53787o.jpg

 

 

Lesbiske ser på mannen som en stut, en ren melkemaskin til bruk i avl. De oppsøker en helseklinikk for de få utvalgte donorer. Det mener jeg er rasehygiene på privat basis med bioteknologers hjelp. Slike kvinner nedverdiger seg selv og sitt barn. De lar barna starte livet med et handikap.
At de homofile da skal få farløse eller morløse barn som kompensasjon og i lovs form, det synes jeg er helt galt. Jeg mener det er en forskjellsbehandling av barna. Det er en framtidsdiskriminering av barn for å støtte noen voksne. Dette er barn som bevisst blir fratatt far eller mor.
Det er de heterofile som bygger samfunnet og fører det videre. De homofile forbinder ikke en familie. De får ikke felles barn og lager ikke bånd, selv om de er glade i barna

Godt sagt, eller ren sludder?

Endret av roberteh
Korreksjon.
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

På hvilken måte er det et handicap å ha utvalgte gener, med mindre foreldrene er sadister og velger dårlige gener med hensikt?

 

Jeg har enda til gode å se den undersøkelsen som bekrefter at barn med homofile foreldre har en dårligere oppvekst enn barn med heterofile foreldre.

 

Ingen kan dessuten nekte et lesbisk par å dra på byen og skaffe seg enn one night stand, og dermed bli foreldre. Hvis det skal være lov for enslige å ta seg av barn, må det også være tillatt at homofile gjør det.

Lenke til kommentar

"Lesbiske ser på mannen som en stut, en ren melkemaskin til bruk i avl"

 

Dette er en uttalelse jeg støtter helhjertet opp om. De er ikke interesserte i mannen og hans farskap, de er bare interesserte i et produkt han har mellom beina. Når de har fått tak i dette produktet, snur de på hælen og ser seg ikke tilbake. Ja helst skal inseminasjonen foretas av en kvinne på et nøytralt kontor, så man riktig kan glemme hva dette dreier seg om.

Lenke til kommentar

For det første er det en svært generaliserende uttalelse. For det andre; en sæddonor er ikke er interessert i ansvar for ungen. Disse lesbisene benytter seg bare av et tilbud som er en naturlig del av en markedsøkonomi. De kvinnene du burde angripe, er de som går på byen for å skaffe seg unge og barnebidrag.

Endret av stemvenstre
Lenke til kommentar

"At de homofile da skal få farløse eller morløse barn som kompensasjon og i lovs form, det synes jeg er helt galt. Jeg mener det er en forskjellsbehandling av barna. Det er en framtidsdiskriminering av barn for å støtte noen voksne. Dette er barn som bevisst blir fratatt far eller mor."

 

Helt ening, Alle barn bør har to foreldre. Eller i det minste vite hvem foreldrene er. Kunne kanskje tenke meg at oppveksten kan bli litt "rotløs".

 

"Det er de heterofile som bygger samfunnet og fører det videre. De homofile forbinder ikke en familie. De får ikke felles barn og lager ikke bånd, selv om de er glade i barna."

 

Kan ikke helt se hvorfor ikke adoptivforelde ikke skal knytte like sterke bånd til barne som andre.

Lenke til kommentar

Det er forskjell på dine bilogiske foreldre og adoptivforeldre forde dine bilologiske foreldre viser hvordan din utviklig kan bli. Hvis dine bilogiske foreldre f. eks. har høyt kolesterol, betyr det at du kanskje må passe bedre på kostholdet ditt enn du elles hville gjort. Egenskaper foreldrene dine har kan det være du har arvet.

 

Adoptivforeldre dine kan være like gode foreldre for det.

 

Selv om jeg hadde hatt gode forsatte ville jeg hatt mulighet til å se mitt biologiske opphav...

Endret av simon11
Lenke til kommentar

Jeg aksepterer ikke at kvinner går ut på byn for å bli gravide. Se bare på den stakkars jenta på hurtigruteskipet Midnattsol (en serie som gikk på NRK for en tid siden). Mora hennes hadde hatt et eventyr med en ukjent akrobat på et sirkus, og jenta gråt sine modige tårer da hun prøvde å spore opp faren sin. Bør ikke barna få slippe en slik leting?

 

Uansett, et møte mellom to mennesker med brusende følelser er mer naturlig enn å bli til på en steril(!) klinikk helt uten lidenskap og begjær.

Lenke til kommentar
Jeg har enda til gode å se den undersøkelsen som bekrefter at barn med homofile foreldre har en dårligere oppvekst enn barn med heterofile foreldre.

 

Kanskje fordi historisk sett få barn har vokst opp med homofile foreldre til at man kan måle effektene av en slik oppvekst? Vi vet at barn som har vokst opp med bare den ene forelderen gjør det dårligere akademisk sett enn barn som har vokst i den såkalte A4 familien.

Når det er sagt så får man ikke akkurat livet ødelagt hvis man ikke gjør det bra akademisk sett her i livet så det er fullt mulig at også barn som har vokst opp med homofile foreldre vil klare seg utmerket ellers i livet. Jeg mener at ingen av sidene i denne debatten har vitenskapen på sin side. Effektene av en oppvekst med homofile foreldre vil vi først vite om mange år.

 

OT, når det gjelder uttalelse nr.1 så ser hun ikke den moralske ekvivalensen mellom en lesbisk og heterofil kvinne som går til en helseklinikk får å få barn. Når det gjelder de andre uttalelser skulle jeg gjerne sett hvordan hun begrunner dem.

Lenke til kommentar
Uansett, et møte mellom to mennesker med brusende følelser er mer naturlig enn å bli til på en steril(!) klinikk helt uten lidenskap og begjær.

 

Jo, men det er viktig å ikke sette likhetstegn mellom det unaturlige og det som bør være ulovlig. Enig i at staten ikke bør støtte slikt, men ser ikke at sæddonering skal være ulovlig hvis man ikke samtidig forbyr one night stands.

 

Er det forresten noen som vet om man må betale fire ganger barnebidrag dersom man blir far til firlinger?

 

Vi vet at barn som har vokst opp med bare den ene forelderen gjør det dårligere akademisk sett enn barn som har vokst i den såkalte A4 familien.

 

Snakker du da om barn av skilte foreldre? I så fall finner jeg det ikke så veldig rart. Tror ikke A4-tilværelsen gjør folk et bedre utgangspunkt. Det er nok heller psykologiske virkninger som følge av skilsmisse som slår dårlig ut her.

 

http://www.forskning.no/Artikler/2005/dese.../1134400933.08/

Endret av stemvenstre
Lenke til kommentar

Hva er egentlig forskjellen på heterofiler kvinner som benytter seg av sæddonasjoner og homofile som benytter seg av det? Like mye stuter der.

 

Samme argumentasjon om forskjellsbehandling av barn kan brukes ovenfor foreldre som går ifra hverandre fordi de ikke ønsker lengre å leve sammen, en bevisst handling som tar ifra barnet den "familien".

 

Ifølge denne frøkna så er det visst ikke mulig å skape bånd hvis man ikke har laget unge sammen. Kategorien sludder ja.

Lenke til kommentar

Gi meg en pause a... One night stands kan man aldri forby, bare fraråde. Dessuten, ved ennatts eventyr er det en mulighet for å spore opp faren. Hvis han da ikke forlengst er i boks og betaler barnebidrag.

Det er visst ikke alle lesbiske som greier å ha et eventyr på byen, dermed er de tvunget til å formere seg på en unaturlig, klinisk måte. Der faren og farsrollen defineres bort.

 

Når det gjelder dokumentarprogrammer om barn av homofile, er det ikke akkurat så lett for barna å si foran de foresatte at de gjerne ville hatt en far og mor. Den fulle sannheten om dette går kanskje ikke opp for barna før de er over tredve, kanskje først da vil de kunne kjenne på sine følelser fullt ut og definere dem grundig.

 

Disse barna har jo dessuten ikke sjansen til å være misfornøyde, de kan ikke plutselig velge seg en far og mor å flytte til, de har aldri opplevd noe annet enn sin egen livssituasjon. Tilsvarende vet vi jo at barn som bor under uakseptable forhold tror at dette er normalt i lang, lang tid. Før de plutselig en dag innser hvor unormalt det der, og da kan de begynne å bearbeide følelsene og skjønne hva foreldrene egentlig gjorde mot dem.

Lenke til kommentar

Det som er verre med lesbiske kvinner i forhold til heterofile, er at de lesbiske fullstendig definerer bort faren og farsrollen. En heterofil kvinne vil ofte ha en far i bakhånd til barnet, eller skaffe seg en mann i løpet av livet. Hvilket en lesbisk kvinne naturligvis ikke gjør, da hun ikke evner å forholde seg til mannsrollen i det hele tatt. Og til de som snakker om at en tilfeldig nabogutt kan erstatte farsrollen... Hvor realistisk er egentlig det? Skal man gi nabogutten ansvaret for at en annen gutt er uten far?

Lenke til kommentar

Nå finnes det mange mennesker her i verden som vokser opp med farsfigurer som nødvendigvis ikke er faren deres. Det kan både være fordi foreldrene har blitt separert eller at ungene vokser opp hos en alenemor. Skal vi ta tiltak for å hindre alenemødre og separasjoner ettersom dette kan påvirke farsfigurene til barna?

Lenke til kommentar

En gutt med en far som bor i en annen by, har da iallfall en far. Men en gutt som har en anonym donor som far, - hvordan kan man være sikker på at han får nok kontakt med farsfigurer? Det snakkes jo om at "nabokjerringa" er borte fra gata, og det gjelder naturligvis også nabopappaene. Folk har knapt tid til sine egne barn... Det er fremmedgjøring fordi mange har flyttet vekk fra slekta. Derfor bør egentlig et barn med donorfar tildeles en støttekontakt for å få oppfylt sine behov. Noe som beviser at likekjønnede familier er hjelpetrengende. Poenget er demonstrert.

Lenke til kommentar
En gutt med en far som bor i en annen by, har da iallfall en far. Men en gutt som har en anonym donor som far, - hvordan kan man være sikker på at han får nok kontakt med farsfigurer? Det snakkes jo om at "nabokjerringa" er borte fra gata, og det gjelder naturligvis også nabopappaene. Folk har knapt tid til sine egne barn... Det er fremmedgjøring fordi mange har flyttet vekk fra slekta. Derfor bør egentlig et barn med donorfar tildeles en støttekontakt for å få oppfylt sine behov. Noe som beviser at likekjønnede familier er hjelpetrengende. Poenget er demonstrert.

 

Poenget er da vitterlig ikke demonstrert ettersom det eksakt samme scenarioet kan forekommer i helt naturlige familier der to heterofile personer har fått ett barn sammen og faren ikke har mulighet/ønsker å være tilstede. Ergo skulle man da også trenge støttekontakter til alenemødre og separerte familier der faren ikke er i nærheten.

 

At man har "en pappa et sted" betyr ikke at man har en farsfigur.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...