Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

kjrælighet, står fast, veit ikke hva jeg skal gjøre:( by the way veldig lang)


Anbefalte innlegg

vi blir jo alle forelsket i live, flere ganger. men noen ganger et det så sterket at man ikke vil gi seg heller på den personen du blir så glad i. er 17 år og blir snart 18 år, som vanlig ungdom går jeg på skole. når jeg startet opp igjen på skolen i andre klasse på videre gåedene hadde jeg hjerte og hode helt ren for kjærlighet og tok det heller med ro. det jeg gledet meg mest til når vi starta var at vi hadde en hel jente klasse som skulle være ved sida vårt rom :D For å si det sånn de var bare så delilige å se på og prate med. men etter det hadde gått noen uker fikk jeg følelser for en, pratet med henne mye, fikk taki msnen og senere nummere. etter at jeg følte at det gikk veldig bra bestemmte jeg meg for å ringe henne, det var på en fredag hun hadde ikke noen planer og jeg tenkte på å invitere henne ut til et party en kompis av meg hadde. MEN til men store skuffelse fikk jeg ikke noe svar i det heletatt av henne, kvleden ble så ræva fordi hun ikke kom. neste dag var hun på msn men jeg orka ikke å ta noe kontakt jeg ga bare på en måte småe hint på nicket mitt på msn og jeg prata ikke med henne på over en uke. jeg tenkte at jeg kanskje var ferding med henne. Men etter den uken hadde gått starta hun med å prate med meg når jeg kom på skolen, jeg tenkte at bakhistorien kunne bare ligge fordi det var så digg å prate med henne igjen. ting gikk veldig bra med kontakt og greier, men jeg ville ikke prøve igjen på å invitere henne ut lot det ligge for en stund for å kunne bygge opp en god tone.

 

Det som sjedde etter vært var gutta i klassen min skulle starte å flørte og prate med hun jeg likte, noe som jeg ble forbanna på. og det værste var at det tok ikke langt til før halv parthen av gutta hadde henne på msn og 2 andre nummere hennes. jeg følte meg så overkjørt etter hvor hardt jeg hadde jobba for å kunne få en gode tonen og annet. senere fikk jeg vite mye om hva som foregikk noen få i klassen min snakket høyt om dette i timen og la mye planer for å bare knulle henne og andre fikk så god kontakt å flørtet heletiden. senere de ukere fikk jeg veldig mye info om hva som skulle foregå, men det hun dama ikke viste noe om var at de fleste i klassen min er dritsekker til tusen. noen som skulle ha med seg henne ut hadde spilt om henne for å kunne få henne mest mot 3 andre i min klasse. JEG orka ikke å se på alt hun dama falt for noen av de, at hun ikke fikk vite noe om bakhistorien. det jeg gjorde var at jeg prata med henne lenge alene om dette og hun fikk et sjokk. men jeg likte veldig godt at jeg sa det til henne og jeg følte at jeg hadde gjort noe riktig. de fleste gutta i klassen ble helt forvirra og lurte sykt mye på hva som hadde gått galt, etter 2 uker fant de det ut og 5 stk var hissige på meg. dum som jeg var sa jeg at det var jeg som hadde sakt dette, jeg ingen løsning ut av det hele.

 

resultatet for min del ble veldig bra jeg fikk stoppa veldig mye av det som skulle skje i framtida, men en kar fikk et mye bedre forhold med henne som jeg fikk sjokk av. de bynte å bil veldig gode venner og faktisk tok de å stakk ut av timen bare å prate sammen. jeg fikk vite litt om at han karen var veldig interesert i henne og kansje det la noe hos henne å . det gikk noen uker til og kontakt mellom de to var veldig god, men selv holdt jeg opp min å. jeg fikk også vite litt om at de hadde vært litt ute sammen å, men etter noen uker gikk det nedover for han karen. jente klassen skulle på tur til bergen før det hadde han karen lovet noe som han ikke holdt for hun dama og sakt litt at han ikke var noe særlig interessert. mye av grunnen som jeg fikk høre var at hun kanskje hadde noen problemer han ikke likte. hun hadde vært deppa hele turen. jeg så det så enkelt på henne at hun var det å jeg viste mye omsorg til henne :) hun ble glad for det. de var litt sammen på en russebuss der hun hadde prøvd å få han karen sur, men det hadde ikke virka noe særlig. men det jeg synes er så rart er at hun har den samme følelsen som meg som jeg har hatt i flere månder " liker hun/han meg og vær så snill være med meg ut "

 

jeg føler at jeg har " blitt " som en venn men jeg bare brenne så sykt mye for henne og hun er en av de vakkreste jeg noen gang har sett både indre og utre.

jo flere ganger jeg prater med henne jo mer seg jeg at vi er litt likte og passer sammen. jeg har også sendt noen dikt til henne å ( off hvis dere vil se de ligger de på dikt.no forfatter: kirderf )

 

jeg er forbanna på at hun bare ga så mye rom, åpenhet til de gutta i klassen min som ikke har noe kunnskap på hvordan man skal ta vare på en jente. han karen som har god kontakt har slått helt feil med den forrige x'en og er ofte i utlandet der han driver å benytter seg av horer..... og han sier heletiden " det er en man som skal styre hele forholdet "

 

synes det er så rart hvorfor hun ikke kan gi meg en sjanse, jeg har alltid vært snill mot henne, hyggelig, maser ikke. viser hvor flott hun er!!, får henne alltid til å le og smile

 

 

det ble veldig veding langt, jeg beklager det men alle har en historie og jeg er ikke ferding. jeg takker for svar og det er veldig hyggelig når man kan få gode råd og annet av hyggelig personer på dette forumet :D

Endret av Wooteman
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hey!

 

For å være helt direkte, du har gått i vennefella. Det har jeg gjort en gang før, da smalt det så det sang.

Du har akkurat de samme "symptomene" som jeg fikk.

 

Du er den guttevennen som gir trøst og stiller opp når det blir vanskelig, akkurat som en helt vanlig venninne.

Jeg skal selvfølgelig ikke si at jeg er HELT sikker, men det var akkurat det samme som skjedde med meg.

 

Men hvis du klarer å komme deg over det er det ufattelig fint å ha en god jentevenn også :D Det har jeg, og det er hun samme som jeg gikk i vennefella med :)

Lenke til kommentar

Som skrevet over meg har du nok havnet i vennefella :-/

 

Jenter faller dessverre ikke for de som er snill, de vil ha bad boys (ivertfall i den alderen der).

Hadde du fått henne, greit, da kunne du ha begynt å være snill osv, men samtidig være kontrollerende over forholdet.

Men virker ikke som om du har prøvd å spørre henne ut noe mer enn en gang? why not? spør henne direkte, face to face, ikke ring eller send melding. Spør man face to face, må så og si vedkommende gi fra seg et svar, sier hun: vet ikke helt, hadde sikkert vært veldig hyggelig, bla bla...Javel, så synd for henne, det er ingen andre enn HUN som taper på det. Når jenter blir eldre skjønner dem bedre hva som er verdier hos en person, DA kommer snillhet inn i bilde, og mange av dem som var bad boys har ikke klart å bli stort :thumbup:

Lenke til kommentar

Men jentene på forumet insisterer på at vennefella ikke finnes og er bare tull. At jenta ikke går videre er ikke fordi hun bare liker deg som venn, det er fordi du ikke er seksuellt attraktiv for henne. Gutter som går i "vennefella" som vi kaller det, har bare aldri tatt signalene om at dama aldri har vært interessert i dem, og bare fortsetter. Det vi kaller vennefella er egentlig bare noe som skjer fordi jenta aldri har vært interessert. Kjærlighet er ikke ensidig, så hvis du er forelska mens hun har null følelser, kaller du det vennefella. Mens hun egentlig aldri har tenkt tanken på å være sammen med deg.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar
men skal man si det eller bare la bakhistoiren bli " glemt " ?

 

Det er enten eller :p Hvis du føler at du ikke kan klare å glemme henne ville kanskje det beste være å holde deg unna henne for å ikke såre deg selv noe mer?

skjønner hva du mener, men det er bare så vannskjelig å bare " move on " spesielt når man liksom ikke har fortalt det til person blitt ferding. men håpe om å bli sammen med henne er stort. men jeg klarer ikke å begripe at det ikke går :dontgetit: jeg drømte mye om henne og faktisk så skjedde alle de tingene. drømte at jeg danset med henne og det gjøre jeg i en gym time, en av de mine beste minner. men hun kunne jo ha avvist meg der siden det var jentene i gymtimen som hadde kontrollen og bestemte seg for hvem de ville danse med, jeg gikk å spurte om jeg fikk lov til å danse med henne og hun sa ja til det, men senere skulle vi bytte parther men hun hadde ikke lyst til det og jeg fikk mer tid med henne :!: for en digg time :love:

 

jeg må jo si at mine følesler for henne tar ut mye av hjernens kontroll. men det ikke noe som heter " man skal tolke sine drømmer "

Lenke til kommentar

Slik jeg ser situasjonen ventet du for lenge. Hun var gira, ellers hadde hun selvfølgelig ikke dansa så mye og lenge med deg! Btw, dansing = godt tegn. ;)

 

Du må rett og slett bestemme deg, og gjennomføre. Skal du be henne ut, så gå ut og GJØR DET! Det hjelper ikke deg slik det er nå, og det er fortsatt en viss sjanse for at dama kanskje vil bli med ut. Ender du i vennefella så gjør du det, det er allikevel bedre å vite enn å gå rundt med et håp som du ikke tør å forfølge.

 

Gå for gull, og hvis det går på ræva er det mange andre sjanser. Besides, du bommer på alt du ikke prøver på! :)

 

Lykke til, håper det ordner seg!

 

PS: Det minnet meg om en sak fra en annen tråd... Ikke slemt ment!

friends.png

Lenke til kommentar
Slik jeg ser situasjonen ventet du for lenge. Hun var gira, ellers hadde hun selvfølgelig ikke dansa så mye og lenge med deg! Btw, dansing = godt tegn. ;)

 

Du må rett og slett bestemme deg, og gjennomføre. Skal du be henne ut, så gå ut og GJØR DET! Det hjelper ikke deg slik det er nå, og det er fortsatt en viss sjanse for at dama kanskje vil bli med ut. Ender du i vennefella så gjør du det, det er allikevel bedre å vite enn å gå rundt med et håp som du ikke tør å forfølge.

 

Gå for gull, og hvis det går på ræva er det mange andre sjanser. Besides, du bommer på alt du ikke prøver på! :)

 

Lykke til, håper det ordner seg!

 

PS: Det minnet meg om en sak fra en annen tråd... Ikke slemt ment!

friends.png

hahaha morsom :!: takk

 

og til de andre som har svart meg tusen takk det er så hyggelig nåt man kan få flere synespunkter om dette her ;)

Lenke til kommentar
men jeg har et spørsmål , jeg kommer vel til å be henne ut snart. hva skal jeg gjøre vis hun ikke kommer men har sakt ja til det. skal jeg spørre hvorfor hun ikke kommer? eller er så enkelt som å å bare drit i det og heller bil venn

 

Hvis du ber henne ut, og hun svarer ja og ikke kommer uten å si ifra er hun rett og slett en drittsekk.

 

Angående det å bli venn, så er det ikke bare å bli det for din egen del. Kan være vanskelig å være sammen med en jente som du har følelser for, men allikevel bare være en helt ordinær venn.

Lenke til kommentar

Men dere..hvorfor insisterer vi gutta alltid på "vennefella", mens alle jentene insisterer på at det ikke finnes? Har snakket om det før her, skjønner dere.

 

Jentene mener det er bare en unnskyldning for å ikke såre oss, å si at de er redd for å miste vennskapet. Men egentlig er de overhodet ikke interessert i noe som helst fysisk eller seksuellt.

Lenke til kommentar

Jentene skjønner vel ikke dette?

;)

 

Seriøst? Jeg tipper det ofte er for egoets skyld. Heller skylde på at en ventet for lenge med å prøve seg eller ikke var pågående nok, enn at vedkommende hverken kan eller vil "se deg på den måten". Aldri kjekt å føle seg lite attraktiv.

 

Men når det er sagt, så tror jeg "vennefella" er reell nok - bare ikke alltid den viktigste årsaken til at det ikke gikk veien.

Lenke til kommentar

Om det finnes en vennefelle eller ikke kan jo diskuteres.. jeg er jente selv, og mener at den egentlig ikke finnes. Om unnskyldningene våre er noe lignende av: jeg vil ikke miste deg som venn/blitt vant til å bare være venner/ser ikke på deg som noe mer enn en fantastisk venn...er det som regel av andre årsaker at det er slik.

eks. gutten har en eller flere "egenskaper" som jenta ikke ser etter i en kjæreste, men i en venn.

hvis man bare blir venner, og ikke kjærester (in the first place), så er som regel ikke jenta intr. i noe mer heller.

 

for meg er det iallfall slik at jeg blir kjent med gutter på to forskjellige måter.. de som er potensielle kjærester, og de som er potensielle venner. man snakker ofte om forskjellige ting, og oppfører seg annerledes mot hverandre med tanke på kroppskontakt og flørting.

 

edit: må beklage et litt rotete innlegg

 

du burde be henne og ut og hinte litt om at du intr. da ser du lett hvor landet ligger. om hun sier ja, men ikke møter opp, er a bare å glemme uansett :no:

Endret av pwned
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...