Gå til innhold

[Løst]Erfaringer Med Elprice


Anbefalte innlegg

Jeg er ikke fårnøyd med servicen til Elpice Lørnskog. Kjøpte Acer Aspire 5720zg for ca. 1 år siden med utvidet forsikring og garanti. Først ble skjermen knust ved et uhel og måtte betale 1000kr egenandel det er helt greit, men fikk ikke låne pc.

Laderen virket ikke plutselig, leverte den, ny lader etter 2mnd. Og nå sarter ikke Pcen er på rep, det har gått 3 uker. Fikk ikke låne pc. Trenger Laptop pga. Skole.

 

Batteriet på Laptopen varer i 30min maks, har jeg noen rettigheter?

Endret av hassan420
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

For det første så må du ikke blande inn forsikringsaken i dette. Det er ikke selgers ansvar at du selv knuste den. Du har heller ikke rett på noe låneprodukt ved en reparasjon på forsikring. Det ville selvfølgelig vært hyggelig av selger å bidra med dette, men du må huske på at låneprodukter ofte innebærer en stor kostnad for selger.

 

Det at det tok to måneder å få en ny lader er ille. Her burde nok selger ha kommet med en beklagelse, eller tilbudt deg en lånelader. Det at maskinen din har vært inne på service i tre uker er innenfor rimelig tid. Selvfølgelig er det trist å være uten maskin, men sånn er livet. Du kan kreve at selger har lånemaskiner til disposisjon når denne type vare utgjør en stor del av selgers virksomet, men du kan ikke kreve at selger til en hver tid har en lånemaskin klar til utlån. Her kunne nok selger ha vært mer behjelpelig. Skulle servicen trekke ut ytterligere i tid ville jeg ha krevet å få utlevert en lånemaskin. Dersom maskinen din ikke er ferdig reparert innen seks uker fra du leverte den inn, og du ikke har fått noen lånemaskin, har du et sterkt kort på hånden med tanke på å heve kjøpet.

 

Du har dessverre ingen rettigheter hva angår at batteriet varer kun i 30 min.

 

Lykke til med servicen, og oppdater oss gjerne med hvordan det går.

Endret av Nuffern
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...