Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

hvordan oppfører du deg når du blir forelsket?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
jeg blir ganske masete på jenta og gir henne altfor mange komentarer :p

var hvertfall sånn jeg var før PUA

 

Hehe, selv om du har lest The Game og i PuA tråden, gjør ikke dette deg til noen Pick-up artist. Du er jo ikke en gang gammel nok til å gå på utesteder.

 

vell jeg sarger fra 3-4 dager om uka og har fått komentarer at jeg er en lovende mann i miljøet med tanke på at jeg er så ung

Lenke til kommentar

Overanalyserer alt for mye, kan bli litt frustrerende til tider. Får også et behov for bekreftelser, når jeg først får en går det ikke lange tiden før jeg føler jeg trenger en ny bekreftelse. Ikke store ting, men allikevell. Blitt bedre på det i senere tid.

Endret av Christeven
Lenke til kommentar

Da jeg skulle møte min kjære for første gang (vi møttes IRL etter å ha snakket årevis sammen over nett) var jeg kjempenervøs. Av natur er jeg egentlig en stille og ganske sjenert person, spesielt har jeg vært det rundt andre gutter. Jeg har aldri vært den som sier mest, med mindre jeg har noe konkret å si, eller jeg er med folk jeg kjenner godt.

 

Uansett, da jeg møtte min kjære ble jeg utrolig skravlete, skravla gikk i ett, og det var veldig merkelig følelse. Jeg var jo allerede litt forelsket i ham etter å ha blitt kjent med ham over nett, og da jeg møtte han fikk jeg masse sommerfugler i magen. Det er helt utrolig, men jeg har aldri opplevd det slik før. I ettertid har han fortalt meg at han var bare glad jeg snakket i vei, fordi han var veldig nervøs selv, og det at jeg skravlet gjorde at han ble mer varm i trøya. Mot slutten av vår første date snakket vi begge om alt mulig, og var innom alt fra "så fint vær det er i dag", til spørsmål om likestilling. Det klaffet godt, for å si det mildt.

 

Av en eller annen grunn ble jeg veldig mye mer frampå enn jeg pleier å være. Det var en herlig følelse, nesten som en slags lykkerus, hvor man ikke er redd for noen ting. Så andre date var det jeg som plutselig kysset ham, helt spontant. Jeg vet ikke hvem som ble mest overraska, han eller meg, for jeg kan fremdeles ikke forstå at jeg turte.

 

Jeg ble også veldig var på ting, hvordan han gikk, tenkte hele tiden "ser jeg fin ut nå?", og den typen ting. Oppsummert kan man si at jeg ble mye mer frampå, skravlete og generelt glad. Min kjære sier han syntes jeg var herlig, for jeg var så blid og virket så interessert. Og det var jo også det jeg prøvde å vise. :)

Endret av yvonne2
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg blir glad når jeg ser personen, men har en tendens til å ofte bli litt sjenert og usikker. Veldig redd for å ta initiativ til samtaler og sånn (bortsett fra over nett, det er litt tryggere). Føler som regel at det neppe er gjensidig, og at det derfor er viktig å ikke vise for mye interesse. Samtidig har jeg lyst å være nær personen og snakke med ham. Sliter da med å si noe morsomt/relevant i det hele tatt, blir helt random. Så jeg virker sikkert litt avvisende, og ikke minst forvirrende.

Endret av Hoppende Bryster
Lenke til kommentar
  • 2 år senere...
  • 2 uker senere...

Overanalyserer det meste han sier, blir ganske tydelig trist på hele holdningen min hvis han gir andre mer oppmerksomhet enn meg. Og blir vel litt besatt, som oftest venninene mine som skjønner at jeg er forelsket før meg selv, fordi jeg ikke prater om andre omtrent.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Overanalyserer, overanalysere, overanalyserer, så tenke litt på henne engang iblant. analyserer litt til :p ofte ble jeg nesten litt for pågående, startet alltid samtaler med engang andre personen logget på, msn/face/skype. men har blitt mye bedre nå til og holde meg i skinnet og heller vente til andre personen snakker først, ta det er tydelig tegn på at hun ikke har noe imot og bli bedre kjent :D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...