Gå til innhold

Hvilken stil _liker_ du å se?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

@Lapo: Er "Fuck fashion"-signaturen din ironisk?

Eller så er han glad i klær fra Kondomeriet...

 

På den annen side vil jeg si det som diskuteres mest i MoV ikke er mote i den forstand, brorparten av innleggene handler jo om en langt mer klassisk stil enn hva som er mote fra år til år.

Lenke til kommentar

For all del, jeg synes mange sider av moteindustrien er latterlig, og prøver så godt jeg kan å ikke bli påvirket av den. Sånn sett er jeg enig med Lapo (forutsatt at det ikke er ment ironisk). Det som får meg til å stusse er at Lapo - utfra de bildene han poster her - ser ut til å være ganske opptatt av mote ...

Lenke til kommentar

 

... I likhet med for eksempel dette:

 

IMG_1328.JPG

 

 

I tillegg til det Anews sa, kan jeg føye til at menswear er preget av trender, "peacocking" og lite gjennomtenkte valg. Det er tidløst til en viss grad, og har mer felles med klær for 100 år siden enn de fleste andre stiler. Om et par år det nok likevel mange som er usikre på hvordan de skal få bruk for de korte jakkene (med for smale slag og gorge på skuldrene), de doble monksa som er for trange til å få den øverste spennen igjen, eller buksa som hadde hatt meget fin passform om den satt på en dame. Hvor tidløst er gigantiske jakkeslag, bootcut-bukser eller skulderputer store nok til å sove på? Alle har da vært en del av menswear på et eller annet tidspunkt? Hvis det er tidløst hadde du sett skjortekragen over jakka istedenfor (eller i tillegg til) armbånd på The Bespoke Dudes.

/end rant :)

  • Liker 3
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...