Gå til innhold

"Typisk Norsk", hva er det?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Jeg synes det er typisk norsk å være stolt av landet sitt. Vi er også redde for å la andre slippe til og være med på festen, men vi åpner gjerne dørene om det betyr at vi kan raske sammen enda litt mer penger. Vi liker å vise at vi bryr oss om innbyggerne i andre land, og tar gjerne rollen som fredsnasjon og diplomat i konflikter. Norge er et egenrådig land, og det liker jeg godt. Små, men selvsikre.

 

Forøvrig er det blitt ganske så typisk norsk å være opptatt av alkoholavgifter og billig kjøtt, også.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
  • 1 måned senere...
Bunad, laks, olje, verdens beste melkesjokolade (in my opinion), gammeldans, fjøsnisser, troll, vakker natur (fjorder, fjell osv.).

 

fail...typisk norsk er og leve på grandiosa og brus/øl og tro det er mat fram til man for skjørbuk :p for ikke og nevne en godtroenhet uten like, vi stemmer banditter og røvere inn til og styre landet som stort sett bare meler sin egen kake og sender penger til diktatur rundt i verden med vår velsignelse :D

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 2 uker senere...

Matpakker: Ingen andre land tar med matpakte på skolen eller jobb.

Gå tur: Veldig typisk norsk og gå rundt uten noe som helst mål, for så å gå tilbake igjen.

Norske fylla: Nordmenn drikker ikke mer enn de fra andre land, heller mindre. Men nordmenn drikker alt i helgen og blir stupfulle, mens utlendingene drikker litt hver dag.

Redd for nye ting: Vet ikke om dette gjelder spesielt nordmenn, men samfunnet er livredde for nye ting. Ta farge-TV'en for eksempel (Vi hadde svart-hvitt fra før av), men når farge-TV'en kom var det store diskusjoner om at ting ble for virkelig og avhengighetsskapende, politikerne vurderte faktisk å forby det!!.

Snus: Dette er mer et fenomen nordmenn og svensker har sammen. Danskene har etter hva jeg har hørt omtrent ikke utvalg av snus, og det skal være dårlig i USA også. Der har vi alle landene som selger snus.

Stå på ski: Egentlig ganske naturlig, men nordmenn er generelt mye bedre å stå på ski. Telemarkski finnes omtrent bare i Norge.

Rik: Oljen har mer å si enn oss som er under 30år kanskje forstår. Faktisk fant USA olje i havene våre før oss og de ville kjøpe de havene! Hadde det gått igjennom ville hverdagen vår vært ganske annerledes!!

Brunost: Mer norskt får du det ikke :p

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Typisk for Noreg på politikk-sida er å vere hyklarar. Vi et av verdas rikaste land på grunn av dei enorme mengdene olje vi pumper opp frå nordsjøen, men likevel går vi ut og skjeller ut andre land, går med på avtaler om mindre klimautslepp, og klagar på oljefondet vårt for å ha invester masse pengar i forurensande bedrifter i Kina.

 

Dessutan blir kebab, mørk hud, svart hår, og så vidare berre meir og meir vanleg for tida.

Endret av Norvegisk
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...