Gå til innhold

Snustråden v7.0 - the real deal! LES REGLENE I FØRSTEPOST!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

India i morra, får håpe jeg finner den indiske chaini khaini snusen i Amritsar-India, billig snus :new_woot:

 

Var der selv for noen måneder sia, et stykk herlig land! Ha i bakhodet at chaini khaini er i små luftisolerte grønne poser, og at de henger ned fra taket i bodene som er der nede. De kommer altså ikke i snusbokser, som vi er vandt til her i Norge. Det er latterlig billig, anbefaler deg å teste ut gutkha også! Den sparker godt fra seg, kjenner nikotinet gjennom hele kroppen etter den tyggetobakken der ;)

Endret av Philipo The Hippo
Lenke til kommentar

Har fryktelig lyst til å prøve det dere snakker om her nå :p

 

Chaini Khaini'n de har der nede er relativt svak, men har en spesiell smak som er verdt å prøver ut, ellers har jeg ikke så veldig mye til over for den, Gutkha er noe helt annet igjen, voldtar sikkert tannkjøttet, men anbefales å prøve ut! Får sikkert tak i det på Grønland hvis du spør litt rundt :p

Lenke til kommentar

Noen fra Asker eller Bærum som leste gårsdagens Budstikka? Var en Blommenholm-mann som ville bringe en ny billigsnusvariant til Norge fra V2 Tobacco. Var snakk om en pose med 100 porsjonssnus eller noe, helt tørre, der man skal tilsette 90ml vann og la den stå i kjøleskap over natta så man har fersk porsjonssnus dagen etter. Høres spennende ut :p

Lenke til kommentar

Fikk endelig tak i N&J Crushed Ice nå etter masse leting høyt og lavt, og må si jeg ble litt skuffet.

 

Jeg synes den smakte den alt for likt thunder, og alt for lite den vanlige N&J. Og ja - Vet at den skal smake mint. Men synes det var ett eller annet som bare ikke var på sin plass der.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Er det noen spesiell grunn til at det selges veldig lite snus i Danmark? De gangene jeg har vært der, har ikke betjeningen i butikken skjønt hva jeg snakket om når jeg spurte etter snus, så jeg måtte vise de en boks med snus jeg hadde i lommen. Og det eneste de hadde var General løs.

 

Nå går stefaren min rundt sør i Danmark og finner nesten ikke snus. Er det på grunn av lovverket til EU eller har Danmark noen av de unntakene Sverige har?

Lenke til kommentar

Tror neppe den snusen der er noe særlig god, prisen var ikke så verst though.

 

I landsbyen i India er det jo butikker på rekke og rad, og nesten hver butikk solgte chaini khaini, ganske god snus må jeg si men syntes ikke det var noe særlig mye nikotin i det, men god var den. I tillegg var den forferdelig billig, 5-10rupi for 10 stykker(1 krone).

Endret av Lagymoon
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...