Gå til innhold

Loqal Digital-TV, fungerer det med CAM?


Anbefalte innlegg

Hei!

Får snart digital-tv i borettslaget våres fra Loqal TV.

Vi får en dekoderboks med kort inkl. i husleia våres, men er lite gira på nok en boks under tven.

 

Har denne tven:

 

http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=33330...led#ProductTabs

 

Samsung LE40M86BD

 

Som jeg mener er godkjent av RiksTV. Finner ingen konkret info på www.loqal.no eller å søke på nettet så håper noen her kanskje vet noe (i værste fall får jeg ringe loqal på mandag).

 

Ser at komplett har denne:

 

http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=35434...BE-D2583A1CB52E

 

Som jeg leser at de får til med Canal Digital sine pakker. Og på loqal sine hjemmesider så ser jeg at de har canal digital kanaler så om det er samme så bør det jo kanskje virke?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
En TV for RiksTV skal tilkobles antenne. Det er ikke det samme som kabel TV, mottaker boks er forskjellige.

 

Når alt er innebygd i TV'en blir det vel problematisk å koble til en opptaker. Det er mye mer praktisk med en separat PVR.

 

Joa. Men opptak er ikke noe jeg er interessert i. Vi har vanlig Kabel-TV i dag og borettslaget skal over til Digital TV og da regner jeg nesten med det er digital Kabel-TV. Og TV'en min har en CAM-port og er godkjent hos RiksTV for mottak av digitale signaler uten å bruke en dekoderboks.

 

Derfor jeg lurer på om jeg kan bruke CAM på Loqal sine sendinger da disse har samme som Canal Digital og ifølge brukeranmeldelsene på komplett.no så fungerer denne CAM'en med Canal Digital sine sendinger.

 

For å gjøre det kort. Jeg er ikke interessert i å ha enda en boks i stua da det er nok fra før, og dersom jeg kan unngå en boks så vil jeg det. Derfor jeg forhører meg. For jeg får uansett et kort og en digital dekoder fra borettslaget.

Endret av CaZpeR
Lenke til kommentar
CAM er grei nok, men den må stå i riktig type mottaker. Og det er 3 forskjellige typer digitale mottakere: Riks-TV (DVB-T), kabel (DVB-C), og parabol (DVB-S). Disse kan ikke brukes om hverandre.

 

Ok. Da er det nok DVB-C vi får her i gården. Da TV'en kun har DVB-T. Skal ta å ringe loqal i morgen og høre hvilken sendinger de sender. Takker for svar :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...