Gå til innhold

Svensk innvandrer lei av innvandrere!


Anbefalte innlegg

Svensk-tyrker: - Jeg rømmer landet

Etter 40 år i Sverige har den tyrkiske skomakeren i innvandrerbydelen Rosengård fått nok. Han flytter tilbake til Tyrkia.

 

 

kidn_82440a.jpg

 

Han forteller at mye av grunnen til at han ikke lenger blir ved sin lest er det han betegner som en skandaløs innvandrings- og integreringspolitikk i Malmö generelt og bydelen Rosengård spesielt. Han kom fra Tyrkia til Sverige i 1968 for å studere. Han hoppet imidlertid av skolen og begynte å jobbe i stedet, fikk smaken på det gode liv hos söta bror og har nå bodd i området rundt Malmö i 41 år.

 

Jeg trives ikke lenger her, helt enkelt. Etter 40 år føler jeg meg mer utlending enn noen gang. Jeg skjønner svenskene. De har fått nok. Og jeg har også fått nok. Her er det for mange flyktninger og innvandrere på samme sted. Staten betaler for dem og de velger selv hvor de ønsker å bo. Da blir det for mange på ett sted og det danner seg ghettoer.

Har Siv Jensen og FrP rett?

Endret av roberteh
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest medlem-141789
Nå vet jeg ikke om innlegget var ment ironisk, men det er egentlig ingen overraskelse.

 

Ironisk, det er ingen overskelse.

Eg gløymte at ironi ikkje virkar viss vi ikkje snakkar med folk ansikt til ansikt.

Lenke til kommentar

Jeg skjønner ikke helt stresset til han mannen. Han klager over at han ikke blir svensk, også bor han i en ghetto i 40 år, for så å bli lei, og flytte tilbake til Tyrkia?

 

Flytt til et annet sted i Sverige da mann!

 

Men det som skjer i Rosengård er virkelig tragisk. De burde senke arbeidsledighetstrygden ytterligere for de som ikke forsøker å få seg jobb.

Lenke til kommentar

Sånne holdninger er det da blant noen innvandrere i Oslo. Indere klager over de late pakistanerne. Vietnamesere klager over de dumme inderne. Og alle innvandrergrupper klager over somalierne.

 

NB. Ha i hodet her at dette ikke er gjengse holdninger som alle i de nevnte gruppene har, men du finner enkelttilfeller som mener dette. Det er også satt på spissen. Poenget mitt er vel mer at er gruppa stor nok finner du alle typer holdninger og meninger.

Lenke til kommentar
Gjest medlem-141789
Også et paradoks at Norges fattigste hovedsaklig bor i den byen med de høyeste boligprisene. Rundt om i Norge står jo hus tomme!

 

Kanskje det er fordi alt untatt prisen på hus er hundre gongar dårlegar på landsbygda enn i dei store byane.

Dårlige vegar, ingen skular, lite jobb, posten kjem eit par dagar etter den skal og slik kan vi fortsette.

Lenke til kommentar

Det er en ting jeg lurer på angående denne bydelen, er det slik at innvandrerne blir "sendt" ditt, eller får de et åpent valg om hvor de vil flytte? Mener dere det er innvandrernes sin skyld at det har blitt sånn, eller den svenske staten?

 

Jeg kan jo lett forstå at det ikke er bare bare og komme til et fremmed land, også dra ut på landsbygda og finne seg et sted å bo.

Lenke til kommentar

Nå har ikke undertegnede noen dirkete kunnskap om dette området, annet en hva som har fremkommet av media, men vi ser de samme tendenser i Norge. Uttaler meg derfor med erfaringene vi har i Norge. Vi har store konsentrasjoner av innvandrere som samler seg i visse bydeler i Oslo. Integrering er dårlig og det blir konsentrert samfunn i samfunnet, altså et parallellsamfunn, der mulig egne lover gjelder. Innvandrerne har selv et ansvar for å integrere seg i Norge, såvel som Sverige.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...