Gå til innhold

Warlock vs. Mage (pve)


Anbefalte innlegg

Jeg lurer på om jeg skal ordne meg en siste char. Har en priest til healing, en warrior som er "ok" som tank.. så nå trenger jeg en dps klasse så er trioen klar.

 

Men hvem er dette? Er det en mage, eller en warlock? Personlig har jeg ikke spilt noen av klassene særlig mye, så litt hjelp her hadde vært konge.

 

Å som sagt i headline, dette er for pve, altså lvling, og raiding. IKKE pvp.

 

takker.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vi tro mage og lock ligger på omentrent samme DPS med tilnærmet likt gear. Forutsatt at man kan spille klassen.

For å si det sånn, jeg ser oftere mages som ligger over locks i raid.

Mulig lock er en vanskeligere klasse å mestre? Vet ikke jeg. Min erfaring er hvertfall at mages generellt ligger høyere enn locks, selv om jeg har sett enkelte locks gjøre vanvittig bra DPS.

Er mage selv, synes det er moro å ligge øverst på DPS meteret;)

Lenke til kommentar

Ganske likt, egentlig. Mages er for tiden litt over, men det kan lett jevne seg ut neste patch, samt med nytt gear (på grunn av scaling).

 

Av åpenbare grunner tror jeg en dummy ville vært ideelt å sammenligne på.

 

Egentlig ikke. I et raid har man mer crit, mana regen, spellpower, haste osv.,

en aff lock scaler ikke så bra med haste som en mage, f. eks., noe som gjør at i en raidsetting kan det blir store forskjeller ifra dummies.

Endret av Matsemann
Lenke til kommentar
Kommer helt an på fighten og spilleren.

 

"Bring the player, not the class" .. -.-

 

Det han sa.

 

Eller hva med å bestemme selv? Hva med å tenke så langt som "hva er det JEG kunne tenkt meg"? Hva tror DU hadde passet DEG best? Sorry, men blir litt lei sånne poster der andre skal finne ut hvilken klasse som passer en person man overhode ikke kjenner eller vet noe om.

 

Det nazrm skrev er ikke trangsynt golemm, det er faktisk sånn det fungerer nå. Alle klassene gir like buffs til grupper og raid (så og si) og alt som fantes av ulikheter har blir gjevnet med jorden.

En lock vil gruse en mage i en fight som Heigan, mens en mage kanskje vil gjøre det mye bedre enn en lock i en straight forward fight som Patchwerk. Men det kommer helt og holdet ann på gruppeoppsett, gear og ikke minst spilleren.

Lenke til kommentar

Jeg kan bare anta det har med faktum at fighten varer i lett overkant av 1minutt, som gir ganske optimalt utbytte av heroism, pots og trinkets. Men om du ser nedover på listen er det mange warlocks som gjør det bra også. Ser 6.8k dps på en av dem.

 

Å sammenligne WWS'er er i utgangspunktet (syns jeg) meningsløst, da det er så mange faktorer inne i bildet. Men om det samme mønsteret gjenspeiler seg på mange wwsparses (forskjellige guilds, setups, servere), så sier det selvsagt noe.

 

Om valget står mellom mage og warlock ville jeg heller spurt meg selv hvilken class jeg liker best (altså prøvd begge), for begge classene kan toppe damage.

Lenke til kommentar
http://wowwebstats.com/?npc=15936

 

Hvorfor gruser magene lockene her?

 

Tenkte mest at når man "danser" imellom erutpions har locks lettere for å holde skade oppe med instant dots iforhold til mages som har færre insant spells. Man får jo også en cast time debuff på 300% også, så igjen trodde jeg locks var overlegne i akkurat den fighten. Men tok visst feil gitt, selv om jeg ikke helt ser hvordan en mage kan holde 7k dps i den fighten (med mindre han faller før fase 2).

Lenke til kommentar

Patchwerk

 

Dette er kanskje tatt litt på kornet, men jeg prøver og vise at Mages og warlocks er ganske likestilte til dags dato.

 

Men, for at du skal kunne klare å få nytte av affliction speccen som imo er den beste warlock speccen for å gjøre LOLMYE dps, så krever det PERFEKTE rotations, den dumme petten.. Doomguard? og den dumme petten må være i live.

 

Såvidt jeg vet, så er det kanskje lettere å være mage, rotasjonene er enklere, så hvis du ikke vet så mye om de enkelte klassene så hadde det kanskje vært bedre og enklere og være mage.

 

MEN, vær det du har lyst til, jeg har like mye peiling på mage/warlock som en Hest på Heroin, men jeg håper at jeg kanskje fikk fram et poeng :ph34r:

Lenke til kommentar

Patchwork er jo den desidert beste fighten for aff locks å briefe med høy dps. De har en ganske krevende rotation som lett blir brutt hvis man må flytte på seg, samt at doomguarden må være ute, og overleve (han er oppe i 15 min, 1t cooldown, tror jeg). I guilden min har vi som regel en aff lock på topp på Patchwork, så kommer mage, meg og en DK/rogue. I stort sett alle andre fights er locken på 3-5 plass.

 

Som andre har nevnt, mages er nok litt forran locks overall (samt lettere å spille), men har jeg skjønt det rett skal locks bli buffet litt i neste patch.

Endret av Chiasm
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...