Gå til innhold

Paradise Hotel 2009 (Norge)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Jeg er SÅ nære på å sende en lit ufin melding til Lene Sortevik på facebook....

 

Ja. Fy f.... hun oppfører seg råttent. Dette er jo ren mobbing. Helt usakling og latterlig. Møter jeg denne Lene Sortevik en gang på gata vurderer jeg å spytte henne i trynet, så havner vi på samme nivå.

Lenke til kommentar
Jentekrangel

 

Selv om Lene var fornøyd over å bli gjenforent med Mats, sliter hun i forhold til en av de andre deltagerne, nemlig Margrethe Storlid (26). De to har havnet skikkelig i tottene på hverandre, og beskyldninger av verste slag hagler dem imellom. Særlig rasende ble Lene da hun mente Margrethe skiftet personlighet og viste Mats en helt annen side enn hun har vist de andre deltagerne til nå.

 

Mats forsøkte forgjeves å roe gemyttene. Her er det duket for mer høylytt drama i episodene som kommer.

Haha, VG vet hvordan de skal skrive det ...

Lenke til kommentar

Hadde Lene vært en hund så hadde nok enhver ansvarlig eier tatt den med til dyrlegen for lenge siden. Å være så ustabil og miste kontrollen over seg selv så til de grader i noe så trivielt som et tv program som PH sier en god del om den mentale balasten til en person.

Lenke til kommentar

Var temmelig lavmål av Lene å begynne å kalle Margrethe for pedohore, og angripe hennes klesstil. Dette er noe av det verste jeg har sett. Noen andre som forresten syntes at det var trist at Alex røk ut? Jeg synes han virket som en veldig kul person. Too bad Karita er en nikkedokke.

Endret av Sonja84
Lenke til kommentar
Noen andre som forresten syntes at det var trist at Alex røk ut? Jeg synes han virket som en veldig kul person. Too bad Karita er en nikkedokke.

Karita bukket under for presset til Lene og Nanna. De to anser seg selv som de desidert viktigste i "fellesskapet", og alle avgjørelser som går imot deres ønsker betraktes som egoistiske fordi de går imot "fellesskapet". Makan til noen sneversynte og egoistiske drittkjerringer. Får håpe Lenes tirade mot Margrethe får noen konsekvenser, som det ble hintet til i previewen til neste episode.

Lenke til kommentar

Må ha druuuset barnet i bakken ..

 

 

Lene sin klestil er vel like ille, eller enda mer illere. fattigmansklær.

Wannabe riiiich(hvis man ser på lønna hennes) lavmål.

Jentene bør seriøst ta titt på sin egen lønn før hun går på andre.

Endret av laffe
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...