Gå til innhold

Paradise Hotel 2009 (Norge)


Anbefalte innlegg

Nanna lyste DESPERAT da hun hang over Kevin og praktisk talt prøvde å overtale ham til å hoppe i høyet med henne. Og så surver hun fordi Margrethe er så flørterte og for mye med guttene og blabla.

Kveldens episode var fylt av mye teit "hat" og whining fra jentene. Og Nanna dro igjen "hvis ikke hun drar, så drar jeg". Det er så barnslig!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nesten like morsomt å lese denne tråden som det er å se PH på tv :D

 

Det intervjukameraet må ha et ugly-filter ellers fatter jeg ikke hva som skjer med damene der inne.

Mulig at den norske versjonen av PH har et så lite budsjett i forhold til f.eks den danske at utstyr, belysning, redigering osv er på et skremmende lavt nivå. Det så jo enda verre ut helt i starten da de ikke engang hadde fikset kontrasten / blue screen under intervjuene, men det ble i hvert fall fikset etter hvert.

 

Margrethe har et Lene syndrom. Ser helt ok ut til vanlig, men ugly fugly under intervjuene.

 

 

Irriterende at det er såpass mange fredninger i hytt og pine, men det har jo vært en gjenganger i andre PH versjoner også, så ikke akkurat en stor overraskelse, men irriterende likevel.

Greit nok at Øystein røk nå egentlig. Hva mer hadde han hatt å tilby?

 

Takk og pris for Petter og Kevin. Hvor gammel er Nanna igjen? 14? Nanna er forøvrig et godt eksempel på at jenter vil ha gutter de ikke kan få. Hva var det hun sa selv tidligere? Det er som å si at en unge ikke får is? Bra selvinnsikt, det skal hun ha, men hun er fremdeles fjortiss.

Lenke til kommentar
Er jeg den eneste som synes Nanna viste en perfekt slik-får-du-ikke-mannen-du-vil-ha? Først 300 spørsmål som alle med litt hjerneceller så at Kevin unnlot å svare fordi han ikke synes Nanna er noe særlig. "Hvorfor det? Hvorfor? Hva er det med meg?" Herregud, er det mulig å bli mer irriterende? Og etterpå når du har innsett tapet, skylder du på den uskyldige tredjeparten, og gir han en lang skjennepreken når det egentlige problemet er kompleksene til Nanna selv. Jeg hadde ikke tatt henne med meg hjem hvis hun hadde blitt kastet etter meg etter en sånn oppførsel, og det tror jeg nok Kevin tenkte og.

 

Nanna kunne fått bli med hjem etter en kveld på byen, men hun måtte nok gått igjen dagen etter... Tror ikke jeg hadde klart noe seriøst forhold med hun :p

Lenke til kommentar
Hvor mange ganger ha Noor sagt ordene "min type gutt"?

 

Veddder en stor slant på at de blir intervjua med eventuelle spørsmål osv. Redigeringen av programmet er også gjort på en slik måte, så ikke tro at hun bare sitter der og snakker om William av fri vilje og snakker om hvor betatt hun er av han.

Lenke til kommentar

Er en gjeng med psykisk ustabile folk der inne, og da tenker jeg på jentene. Vet ikke hva det er med de. De skifter mening fortere enn jeg puster. Først var det Iris som plutselig ble hat-objekt. Og nå er det Margrete?

 

Lene har det med å virkelig overdrive. Først det hun sa om Negar; "Hun oppfører seg som den største løshora på denne jord", eller noe i den duren. Etter hva man skulle tro basert på det utsagnet, hadde Negar pult alle på hotellet i løpet av en uke. Negar gikk og snakket med guttene på fylla.

 

Den andre var vel dagens om Margrete. Hun gikk og tok seg et bad. Er det ikke lov å bade/svømme når en har ryket ut? Respektløst? Give me a break. Det blir patetisk.

 

Og Nanna; du er den siste som bør prate om hvem som burde vært på hotellet eller ikke. Bare flaks har gjort at du fortsatt er der inne. Kan ikke huske sist en person har irritert meg så til de grader. Får meg til å rive av meg håret faktisk. Deilig å se Kevin avvise henne.

 

Føler at hele opplegget er utrolig random. Mats og Øystein har måtte forlate hotellet på en urettferdig måte, Mats har ikke kommet tilbake. Han forlot hotellet før Nanna. Nanna røk på en rettferdig måte, hvorfor kom hun tilbake og ikke Mats?

 

Må si meg enig med Petter, det er ikke høy kvalitet på damene der inne. Jeg kan selv si, som en hardbarka heterofil, at nivået på gutta der inne er MYE høyere kontra det motsatte kjønn.

Lenke til kommentar
Noen som veit hva seertallene ligger på?

 

Paradise Hotel på TV3 trakk i går 244.000 seere og en markedsandel på 13,6 prosent blant alle seere over 12 år. Med gode tall for Paradise Hotel, Luksusfellen (254.000) og den britiske serien Våre sexvaner (168.000), fikk TV3 onsdag hele 9,1 prosent markedsandel blant alle seere over 12 år.

Kilde: http://arkiv.na24.no/Nyhet/350519/Flere+s%...+Liverpool.html

 

Maks har vel vært ca. 350.000. Jeg tipper TV3 er fornøyd.

Lenke til kommentar

Jeg syns det er synd at Øystein og Mats røk ut på den urettferdige måten, irriterer meg azz... Begge burde få komme inn igjen, og hvorfor fikk Nanna komme inn igjen?? Hun røk jo ut rettferdig.

 

Noen som veit hva seertallene ligger på?

 

Paradise Hotel på TV3 trakk i går 244.000 seere og en markedsandel på 13,6 prosent blant alle seere over 12 år. Med gode tall for Paradise Hotel, Luksusfellen (254.000) og den britiske serien Våre sexvaner (168.000), fikk TV3 onsdag hele 9,1 prosent markedsandel blant alle seere over 12 år.

Kilde: <a href="http://arkiv.na24.no/Nyhet/350519/Flere+s%...+Liverpool.html" target="_blank" rel="nofollow">http://arkiv.na24.no/Nyhet/350519/Flere+s%...+Liverpool.html</a>

 

Maks har vel vært ca. 350.000. Jeg tipper TV3 er fornøyd.

Jeg ser kun på paradise hotel på web-tv, bare 1 gang har jeg sett på vanlig tv, for enten så passer ikke sendetidene, ellers så er tven opptatt :p

Endret av The Fox
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...