Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

[Løst]Plutselig begynte bilen å humpe..


Anbefalte innlegg

Hei. Jeg var en tur til bergen i natt etter ca 1 timers kjøring. Da vi var på vei ned mot bryggen, begynte plutselig bilen å humpe! Det er både til sidene og opp og ned virker det som. Jeg var sikker på jeg var pungtert, men det var jeg ikke. Vi fant ut det var høyre bakhjul som var syndebukk siden det virket som humpingen kom derfra. Så jeg stoppet, rykket hardt i dekket, gjorde det på alle dekkene, men alle satt solid. Men jeg tok å sjekket om mutterene satt godt, og det gjor de på alle dekkene.

 

Så jeg lurer, hva er problemet her? Er det lageret som holder på å ta kvelden? Eller er det noe annet?

 

Jeg kjørte med det hele veien hjem, det var ingen humping helt til jeg skulle til høyre i en rundkjøring da begynte det igjenn, kraftigere enn før så jeg stoppet, men alt så helt fint ut.

 

Noe jeg kan si er at vi var full bil med 5 større karer, det var etter en litt skarp venstresving dette begynte å skje (så mesteparten av tyngden låg på høyredekka). Og nå kommer det av og til, det er verre når jeg kjører seint, men jeg greide meg helt hjem med litt over 1 times kjøring.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

ah fant ut av det :p kansje noe jeg burde sjekka mens jeg var i bergen da men hehe, det var kordene i dekket som hadde tatt kvelden. Det er en fin liten bul ut av dekket på ene plassen som gjor at det gynget så felt hehe :)

 

Men takker for alle svar!

Lenke til kommentar
Kanskje du har dekk med feil bæring, eller at du hadde mer en lovlig nyttelast med 5 voksne karer i bilen?

 

Nei det var dekkene, det var min far sin bil og han sa det var bare et tidsspørsmål når noe sånt kom til å skje siden de har gått noen tusen :p er bare glad det ikke var noe mer alvorlig!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...