Gå til innhold

Kremen i freias påskeegg


Karlson

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei!

 

Jeg og en venninne snakket i dag om freias påskeegg, og jeg kom til å si at den hvite sjokoladen inni var det beste. Da begynte hun å si at det ikke var hvit sjokolade, men pisket krem. Jeg mener bestemt at kremen har smak av sjokolade, men hun nekter for det.

 

Etter nærmere undersøkelse, fant vi ut at det står "melkekrem" på pakken, men hva det er vet ingen av oss.

 

Er det noen her som vet hva som faktisk er inni disse vidunderlige påskeeggene?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Vel, jeg spiser et nå as wee speak, og det er 100% klart hvit sjokolade i den. Kanskje pisket med smør (ikke smeltet). Sjokolade lages jo fra melk da :p hehe

Skrevet

Det er det jeg har sagt og, det er nærmere hvit sjokolademousse enn pisket krem. Men men, hun er ganske sta så det hjelper nok ikke å diskutere seg frem til det. Vurderer å gi henne en smakstest for at hun skal få smake forskjellen.

Skrevet

Skeptisk til hvor mye kakaosmør den hvite massen inneholder. Den inneholder i hvert fall vegetabilsk olje/fett og tørrmelk blant andre ting. Hvis du har pakningen i nærheten kan du lese på innholdsfortegnelsen

Skrevet

Kjøpte en pakke Freia påskeegg i dag. Det står på pakken: 'Sjokkoladeegg fylt med melkekrem'. Altså ingen sjokkolade i fyllet, bare 'skallet'.

Skrevet

Nå skal man jo være passe blokkert i toppen for å prestere å påstå at innholdet i egget er "vispet melk" eller en eller annet form for pisket krem. For det første er melk en ferskvare og for det andre får man aldri pisket krem av å piske melk. Det mest sannsynlige er at innholdet er tørrmelkpulver slik det blir nevnt tidligere i tråden, blandet ut i noe fett/olje og evt. kakaosmør & smakstilsetninger. Men hvis noen har innholdsdeklarasjonen så står det garantert der.

Skrevet

Jeg er ganske sikker på at melkefyllet inneholder disse ingrediensene (ref. innholdsfortegnelsen): Skummetmelkspulver, mysepulver, vegitabilsk fett, melkefett, soyalecitin, sukker, hasselnøttmasse, og aromaer.

 

Jeg synes ikke kremen smaker sjokkolade.

Skrevet

hvit sjokolade er kun kakao smør + noen E-stoffer for at det skal holde seg osv.

 

melkepulver er rett og slett melk som er tørket og så pullvisert. De gjør nettop dette for at det skal holde seg bedre.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...