Gå til innhold

Spørsmål om hobbymoderatorer


Anbefalte innlegg

Jeg kan ikke se noe i retningslinjene om hobbymoderatorer, altså vanlige brukere som leker moderator i tide og utide og lurer på hvordan politbyrået stiller seg til den slags? Jeg irriterer meg litt, ikke mye, men litt, over enkelte brukere som popper inn i alle mulige tråder og ber trådstarter prøve søkemotoren og henviser til en eller annen tråd med lignende tema. Jeg mener å erindre at det tidligere ikke var populært at brukere lekte moderator, er dette forandret på?

 

Det var alt.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Å gå inn i en tråd som bruker og melde at emnetittelen er teit, tråden er feilpostet og annet går under kategorien off-topic. Det er altså ikke ønskelig. Man kan kanskje sende en vennlig behjelpelig PM om brukeren er ny eller annet, men ikke poste i tråden.

 

Ser du slike hendeles, trykk på rapporterknappen. Fortell gjerne også hva som ellers kan være galt med tråden :). Vi vil ta oss av det.

Lenke til kommentar
Jeg går sjelden inn og kun sier i fra om emnetittel på denne måten, men om jeg skriver noe relevant hender det at jeg nevner det som et tillegg. Spesielt til nye brukere. Er det galt av meg?

Det irriterer meg ikke. Det er om noen poster utelukkenede for å opplyse om at man må lese retningslinjene og at det er smart å søke også linker til en eller annen tråd som omhandler mer eller mindre samme tema som irriterer meg. Litt.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...