Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Hvor blir av håret?


Gjest Guest_Wai_*

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Begynner å få noen skikkelige viker selv, det samme har noen av kompisene mine. Nå har jeg bikket 25, så det er ingen krise siden flere rundt meg mister håret også. Har egentlig ikke hatt noe problem med det, skal det av så skal det av. Har litt lengde på håret nå, men regner med at jeg tar maskina fatt når det begynner å ligne på en måne, hehe.

Lenke til kommentar
Gjest Guest_Wai_*

Jeg synes at det med å skinne seg er rent og ryddig, mye mindre stress når man dusjer og null behov for å besøke frisøren. Vet ikke helt om jeg ville kalle det for lite vedlikehold, man må jo opprettholde det kort. Det kan bli litt monotont i lengden og ikke alle synes at det er pent, selv om det kan være trendy (Prison Break noen?). Men det ser mye bedre ut enn å gå rundt med viker som leder rett inn mot skallen som folk bare glaner rett ned på. Det med Asian Comb-over er hysterisk morsomt, selv om det funker tror jeg virkelig ikke at det slår ann hos damene.

Lenke til kommentar

Det er jo bare kult med menn som er skallet dersom de barberer det helt eller nesten helt ned! :) Jeg kan garantere at ingen vil tenke to ganger over det engang! Sånt må ikke tynge deg ned :) Bare du ikke danner en sånn "ring" rundt så er det greit! :D Det er forøvrig mange jenter som synes det er direkte sexy med skallete menn, sålenge de barberer det helt eller nesten helt ned! Et tegn på styrke er det også :)

Lenke til kommentar
Noen som kan anbefale en kvalitetshårklipper? Philips er et drittmerke uten like.

 

Jeg prøvde noe produkter, mest fordi jeg har en frisør i familien, da jeg begynte å bli tynn i toppen. Det funket selvsagt ikke i det hele tatt, så jeg kjøpte en maskin og skinna meg på det laveste stillet. Slipper jeg å tenke noe mer på det, så lenge jeg husker på å gå over skallen annenhver dag eller noe. Litt digg å gjør det med høvelen av og til også, men litt mer stress.

 

Selv har jeg en maskin fra Babyliss. Husker ikke modellnavnet, men er fornøyd. Jeg bruker den til å ta skjegget også, så får jeg konstant 3-dagers skjegg ;)

 

Det viktigste å huske på er å ikke bekymre seg over ting som du ikke kan gjøre noe med. Dessuten vil det ikke nødvendigvis si at du må omstille deg til en værre look. Selv la håret mitt seg litt hit og dit samme hva jeg prøvde å gjøre med det (hadde veldig tykt hår før det ble tynt... eh...) og gadd ikke bruke så lang tid foran speilet som jeg egentlig burde for å få orden på det. Så ser igrunn positivt på å ha det helt kort.

Lenke til kommentar
Jeg liker å ha det på 9mm, men skal prøve 6 og 3 snart. Og se hva jeg lander på :p

 

Problemet ligger i å finne en god hårklipper. Beste er vel å gå innom en frisør og spørre?

 

Frisører bruker industri-standard sakser og klippere. De er det beste du kan få, men koster noe helt sinnsykt. De trenger en klipper som skal brukes hver dag, hele dagen. Du trenger en som skal brukes 2-3 ganger i uken. Så tror ikke de har så mange tips i en fornuftig prisklasse ;)

 

Har en søster som er frisør. Hun synes Babyliss klipperen min var "grei nok", og det betyr at den er dritbra for å være en vanlig bruksmaskin vil jeg påstå ;)

Lenke til kommentar
Ja, mulig. Jeg er bare redd for ujevnheter og leopard-flekker. Skal sjekke babyliss.

 

Har lyst på en Oster Classic 76, men det er kjipt å måtte importere OG kjøpe 110v to 220v-adapter. :p

 

Jeg bruker å barbere meg uten speil siden jeg lener meg over vasken. Jeg kjenner lett ujevnheter med hånden, og tar en kjapp sjekk i speilet etterpå. Som oftest jevnt og pent. Bortsett fra "nakkeskjegget" da. Møkkaområde! Vanskelig å få klippet på en enkel måte siden det er mykt, vokser i en helt annen vinkel en resten av håret, og huden på nakken ikke er like stram som på hodet :p

Endret av Aurvan
Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...