Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Hvor blir av håret?


Gjest Guest_Wai_*

Anbefalte innlegg

Gjest Guest_Wai_*

Hei der, er en mann på 21 år og har hatt noe hårtap siden jeg var ca 17 år gammel. Jeg har fortsatt en del hår på hodet men du kan se at månen jobber seg frem ved at det begynner å bli viker inn mot knollen fra toppen. Dett synes jeg er utrolig kjipt, det ødelegger mye av selvtilliten fordi jeg er alt for ung for å miste håret. Desverre er det nok litt genetisk, begge besteforeldrene mine startet å danne måne rundt 25 års alderen, problemet er bare det at jeg har svart hår og det synes ekstra.

 

Har vært på Rogaine Forte i overkant av ett år og det har senket prosessen men ikke motvirket eller stoppet den. Er litt lei av å dra på dette klisset hver dag og lurte på om noen har forslag til noe som virker. Synes det ser helt jævlig ut, enten burde jeg ha håret eller så burde jeg bare miste alt og få meg en parykk eller noe... Ser ikke helt bra ut når jeg skinner heller. Men vi er i det 21. århundre, vitenskapen må vel ha klart å få frem noe? )=

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du er ikke for ung til å miste håret. Den greieste løsningen for din del er å komme overens med skjebnen og gjøre det du kan med det du har, eller bare rake alt av. Måne kan være kult det også, på sin egen måte. Kan ikke skjønne at folk gidder å gå rundt med tupe og være redd for at den skal falle av. Det må da være mye flauere enn å være skallet.

Lenke til kommentar
Ta det ned til et par millimeter, det er chill.

Kom rett ut av militæret, var vel det jeg gjorde gjennom førstegangstjenesten. Av en eller annen grunn så var jeg den eneste ut av 2000 som begynte å få måne, det var relativt kjjipt. Problemet med hårtapet er at det får meg til å se mye mindre verilt og mye mer forfallende ut. Ikke morro.

Lenke til kommentar

Hvis det hadde vært noe i den stilen som Bruce Willis eller Jason Statham så hadde jeg ikke brydd meg, men det ser bare helt jævlig ut. Hvis håret skulle bli tynnere burde det også kunne forsvinne litt på sidene eller bak, eller bare forsvinne mer generelt, selve utseende i midten av prosessen ser bare helt jævlig ut. Det er alt for mye kontrast og det ser bare ut som et "mess".

 

Noen som har noen forslag til hva jeg kan gjøre med håret ?

Lenke til kommentar

Heisann,

 

Jeg begynte å miste håret da jeg var 13. Hadde tydelig måne som 16-åring og sertifikatet jeg fikk måneden etter fylte 18 viste en toppetasje med fallen glorie.

 

Jeg skal være den første til å innrømme at det ikke akkurat var nirvana for selvtilliten.

Jeg prøvde, med økonomisk støtte fra foreldrene mine, omtrent alt som fantes på markedet da.

Arcon Tisane: Rådyrt og komplett uten virkning.

Sitronolje: Minst like dyrt. Griset til puta slik at jeg måtte bytte sengeklær *hver* dag. Virket selvsagt ikke.

Laser: Vanvittig dyrt og like "månelyst" på toppen.

Akupunktur: Bittelitt billigere enn laser, men med samme "fantastiske" virkning. Gjorde bare litt vondere, så de der kineserne kan godt bare ha den kvasivitenskapen for seg selv.

Homøopati: Virkningsløst, dyrt, og etter min mening burde det være like tillatt som pedofili.

 

Uprøvde ting, som kommer til å forbli uprøvd:

Parykk/Tupe/Hårerstatning: Ser ultrateit ut.

Hårtransplantasjon: Ser ut som en dårlig vedlikeholdt rismark. Har sett en person med slikt og jeg hadde store problemer med å holde meg alvorlig.. ;)

 

Mitt råd er; fjern alt. Ser litt teit og uvant ut de første to dagene men så ser du at det faktisk er bedre.

Nå er jeg selv passert 40 år og er gift, så ja, damene kommer likevel. Faktisk er det mange damer som synes en blankpolert skalle er sexy.. :)

Lenke til kommentar
Gjest Gjest_ Wai

Har vært litt plaget av det i det siste, men etter noe tenking sier jeg bare screw it, skal jeg miste håret får jeg gjøre det Vin Diesel style. Tok maskinen i dag morges og bare skinna alt ned til 1'er på maskinen, lurer på om jeg ikke bare skal ta det helt ned neste gang. På tide å få litt sol ned i skallen så sliååer den å være så bleik.

Lenke til kommentar
Har vært litt plaget av det i det siste, men etter noe tenking sier jeg bare screw it, skal jeg miste håret får jeg gjøre det Vin Diesel style. Tok maskinen i dag morges og bare skinna alt ned til 1'er på maskinen, lurer på om jeg ikke bare skal ta det helt ned neste gang. På tide å få litt sol ned i skallen så sliååer den å være så bleik.

 

Good for you!

 

Og forresten, dette er den perfekte tiden å skinne skallen. Det er nå man har lysest hudfarge (med mindre man jukser), og da vil man ikke oppleve det komiske skillet mellom et sommerbrunt fjes og en likblek hodebunn. Bra timing =)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...