Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

gutter, kan dere se om andre gutter er kjekke?


Floregnag

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har ingen problemer med å kommentere om andre gutter er kjekke / pene / deilige / sexy / ok / whatever.

Det være seg fremmede eller kompiser.

 

Kan sitte og slarve om andre gutters utseende med venninner i lang tid, dog, jeg har til gode å finne kompiser som er villige til det samme, ha ha :p

Så vidt jeg vet, er jeg hetero, har ikke merket noe tegn på noe annet.

Lenke til kommentar

Jeg klarer å se om jenter ville syns han så bra ut eller ikke. Men jeg skjønner ikke åssen de går i kategorier som pen,søt,sexy,kjekk osv, jenter bruker mange forskjellige ord om en person, så jeg personlig klarer bare se om han ser bra ut, middels, eller dårlig ut.

Endret av Overdox
Lenke til kommentar

Jeg er så vidt jeg vet nærmest fullstendig inkompetent i dette av en eller annen grunn. Og jeg er ikke redd for å prøve. Bor ilamme et homofilt kjærestepar og har flere ganger prøvd ilamme dem og se på bilder av random kjendiser og sånt og prøve å gjette meg til hvem som ser bra ut og hvem som ikke gjør det. Tar nok svært ofte feil.

 

Men så har jeg en litt annerledes enn gjennomsnittet syn på jenter også så er kanskje ikke så rart.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Hvis man kan si at en fyr er stygg, kan man si at en fyr er kjekk også. De fleste gutter er livredd for å kunne være homo, men dette handler ikke nødvendigvis om å være homo eller ikke. Det handler om å like andre mennesker, og her kan det selvsagt være grader fra lidenskapelig kjærlighet til bittert fiendskap. Hvis jenter kan si at ei venninne er pen uten å nødvendigvis hoppe til sengs med henne, må gutta kunne si til kompisen sin at han er pen uten at man må tro at det betyr rå guttesex.

 

Mitt inntrykk er at mange gutter som regel ikke har tenkt så mye på hvem de vil elske, men bare følger strømmen som alle andre gutter. Slikt blir det dårlig kjærlighetsliv av.

 

Man må huske på å være ærlig overfor seg selv og følelsene sine. Man kan ikke dele verden i gutt eller jente, man må finne ut hvilke mennesker man liker best i øyeblikket. Det kan selvsagt gå etter kjønn også. Er man gutt og ikke kan fordra mannlig anatomi bør man finne seg ei dame. Liker man derimot det mannlige eller det kvinnelige, eller begge deler, må man gå ut ifra det.

Lenke til kommentar

Greit nok å aldri prate om alle gutta man syns er kjekke, men det må jo bli stusselig å ikke kunne gi komplementer og bygge opp en trygg og god relasjon til et annet menneske, selv om det er en av samme kjønn, når man liker en person. Hvis jeg liker en person veldig godt, vil jeg selvsagt være så ærlig mot meg selv at jeg ikke lar sjansen gå fra meg til å få et bra forhold til denne personen. Det trenger ikke å handle om å hoppe til sengs, men kan like godt handle om å få en god venn man kan dele tanker og følelser med, og føle seg trygg og åpen for.

 

Mange gutter føler at de ikke har noe bra forhold til andre gutter. De fleste prøver selvsagt å bygge opp gode kompisforhold der man snakker om bil, damer, øl osv. Det er selvsagt bra, og mange trives med det, men hva med å snakke om ting som stikker litt dypere, som gjør at man kommer litt nærmere hverandre. Man trenger ikke å ha sex sammen, selv om man er bestekompiser. Hadde gutta fått litt mer frihet av hverandre til å bli bedre kjent med hverandre, tror jeg mange gutter hadde fått det bedre.

Lenke til kommentar

Jeg kan lett si til kompiser at de ser bra ut osv., men det er ikke fordi jeg liker det jeg ser - men rett og slett for å snakke han opp og gi han bedre selvtillit.

 

Selvsagt kan jeg se om en kompis er kjekk eller ikke, men jeg går ikke rundt og snakker om hvor kjekk kompisen min er.

Lenke til kommentar

Liker du ikke det du ser når kompisene dine ser bra ut? Så du liker ikke gutter som ser bra ut? Liker du gutter som er stygge da? Eller liker du ikke gutter, og hva er vitsen med å være kompis med dem da?

 

Så du bare slenger ut at kompisene dine ser bra ut, uten å mene det? Den oppbygginga høres ikke mye verdt ut.

Lenke til kommentar

Som alle har sagt her så kan såklart alle se om noen er pen eller kjekk. Det har jo ingenting med seksualitet å gjøre. Tror faktisk mest det har med det at det er mer akseptert at jenter er lesbiske enn at gutter er homofile. Man ser alltid at homofile gutter blir globalt gjort narr av men når hører man vitser om lesbiske jenter? Jeg har aldri hørt noen så det er nok mest det at folk er redd for å bli stemplet homo. Er jo helt vanlig å kalle noen/bli kalt homo i dag om man er teit eller gjort noe dumt.

Lenke til kommentar

Å se at andre gutter er pene og kjekke er ikke det samme som å ha sex, men det kan lede over i seksualitet i noen tilfeller hvis man ikke aktivt motsetter seg det selv. Følelser endrer seg, og man kan selvsagt føle seg tiltrukket etter at man har sett et pent menneske. Hvor mye man vil la seg tiltrekke kan man til en viss grad bestemme selv, men man må tenke hardt på om det er noen god grunn til å overstyre følelsene sine og nekte å høre på hva de sier. Man må være ærlig mot seg selv og hvis man har lyst til å hoppe i seng med en kjekkas, så hvorfor ikke? Hvis man bare har lyst til å gi et hyggelig komlement til kjekkasen, så hvorfor ikke? For at kjekkasen ikke skal misforstå, hvis man bare har tenkt å gi et hyggelig komplement, kan man jo bare si at han er kjekk uten å nødvendigvis ha lyst i blikket. Gjør det på en kompisaktig måte, med et smil fra øre til øre for å vise at man virkelig har dristet seg utpå. Det vil dessuten være viktig at man ikke sier det som om det er en veldig personlig følelse, men at man sier det som noe alle kan se. Man kan begynne å fleipe med det, etter hvert kan man si det mer seriøst. Til slutt vil det muligens virke helt naturlig, og da kan man ta et mer reflektert og ærlig valg om man virkelig har lyst til å hoppe til sengs, eller la det holde med komplementet.

Lenke til kommentar

Jeg går ikke akkurat rundt og forteller direkte til mine mannlige venner, medstudenter og kollegaer at de er sexy eller noe i den duren. Hvis jeg for eksempel snakker med en venn om en dame han er interessert i, og som han tror at han ikke sjanse på fordi hun er "i en annen liga", har jeg ikke noe imot å fortelle han at han har et bra utseende (evt. komme med tips på hvordan han kan virke mer attraktiv) og ikke har noe å tape på og prøve seg.

 

Jeg vil også påstå at jeg klarer å bedømme hvilke menn som er kjekke og ikke, men her er jo igjen smaken som baken. Jeg kan fint synes at en mann er kjekk, selv om madammen (eller andre kvinner) ikke deler samme oppfatning som meg - og motsatt.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...