Gå til innhold

Eksportere .mp3 fra .m3u playlist?


mFaFa

Anbefalte innlegg

Da jeg spiller forskjellig mp3 i musikkavspilleren (Winamp) er jeg interessert i å kunne trykke en tastekombinasjon (gjerne Global Hotkey) f.eks. CTRL+ALT+L for å adde filen til en forhåndsdefinert .m3u playlist. Dette er meg bekjent ikke mulig med dagens versjon - man må høyreklikke med musen og veive rundt og trykke et par ganger for å adde - altfor tungvint og totalt ubrukelig (Send to: -> Media Library Playlists -> xyz). Jeg har fått til å eksportere filene fra en slik Media Player playlist tidligere, men problemet er at den genererer en tullete mappestruktur utifra taggene, endrer filnavnet og gjør ting generelt ubrukelig.

 

Etter noen dager ønsker jeg å kunne bla opp en playlist med en del låter som ligger på vidt forskjellige steder på maskinen. Jeg vil så eksportere alle mp3-filene til valgfri folder. Altså uten modifiserte filnavn og "smart" mappestruktur.

 

Noen tips?

Endret av mFaFa
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg fant visst løsningen selv ved litt aktiv leting etter plugins. Det holder å legge inn plugin " Save playlist in order to mp3 player V3 " (http://www.winamp.com/plugins/details/221680) - readme (http://mikrobi5.lima-city.de/plugin.php) - og bruke Bookmark funksjonen i Winamp. Med Classic skin fungerer hurtigtasten ALT+i for bookmarking av låt, men det fungerer faktisk ikke med Modern skin. Save playlist pluginen kan bare aksesseres fra menu bar (file), og menu bar finnes ikke i Classic. Løsningen ble " Winamp KeyController v4 " (http://www.winamp.com/plugins/details/130984), hvor jeg fikk ordnet Global Hotkey for bookmarking.

Det blir så mye enklere å legge inn på MP3-spilleren...

Nydelig :)

Endret av mFaFa
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...