Gå til innhold

fear 2, seriøst?


theGunner76

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Ok. Du har prøvd demoen, og allikavel er du så skuffa? Kanskje smart å ha prøvd litt mer før du uttaler deg, sier som han over: Hva var så skuffende?

 

Hva mener du at man har en demo for da?

 

Men ingen dum ide å si hva man er skuffet for når man lager en slik tråd ;)

Endret av archongamer
Lenke til kommentar
Hva faen kan man forvente av en demo? Får uansett ikke prøvd ut et spill ordentlig i løpet av 30 minutter. (Eller hvor lenge demoen varer.)

 

Om du har ventet på et spill som det kommer en demo av du ikke likte.

Vil ikke du da bli skuffet, eller går det ikke inn på deg at demoen ikke var så bra som du håpet og går å kjøper fullversionen før du blir skuffet?

Er vel selvfølgelig man kan bli skuffet av en demo!

Endret av archongamer
Lenke til kommentar
Nei, for å være ærlig har ikke demoen så mye og si, jeg kjøper spillet uansett hvor bra/dårlig demoen var. For meg er det litt mer sånn at jeg må ha testa en god del, før jeg uttaler meg om et spillet er bra/dårlig, det er iallefall min mening.

Jeg kan også kjøpe spillet, men det hindrer meg ikke fra å føle en skuffelse den gangen demoen kom og ikke levde opp til hva jeg forventet.

Jeg ble skuffet i SKATE 2 demoen fordi de ikke hadde fjernet tidsbegrensingen, selv om det ikke har noe å si for fullversionen, bare fordi det er irriterende.

Man kan føle seg skuffet og likevel godta det, men spørsmålet her er vel mest hva trådstarter er skuffet over.

Lenke til kommentar

Blei skuffa over at dei ikkje laga et spel som man kunne bli skremt av. Greit, det blir ikkje "realistisk" uansett når ein har med spøkelser å gjere, men dei kunne no ha lagt litt arbeid i å lage et spel som flørta med sansane våre. Det her blei, for meg, et middelsmådig skytespel og ikkje en nervepirrande grøsser som mine forventinga hadde bestemt seg for. Blei for dumt å hoppe opp i en mobil armour rigg som spruta kule og forvente då at nakkehåra skal reise seg når ho Alma poppa opp på skjermen...

 

mi meining og min skuffelse

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...