Gå til innhold

Hvilket antivirus anbefales?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hjå www.av-comparatives.org kan du lese testar over antivirus program ved å trykke "Comparatives" i margen til venstre. Der vel du den nyaste testen og gjer deg opp ei meining. Eset smart security vert av mange rekna som den beste "alt i eit" løysninga, men den må betalast ei lita avgift for. Her på forumet er det vanleg å anbefale følgande gratis oppsett:

 

Antivirus: Avira

Brannmur: Online Armor eller COMODO

Antispyware: Malwarebyte's Anti Malware eller SUPERAntiSPyware

 

Du må ikkje ha 2 eller fleire antivirusprogram på same data samstundes, desse vil då "øydelegge for kvarandre". Sitat norbat:

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
"Man skulle kanskje tro det, men å ha flere antivirusprogrammer installert kan i verste fall få pc'n til å låse seg helt. Den gyldne regelen bør derfor være at man kun har ett antivirusprogram installert.

 

Når det gjelder anti-malwareprogrammer, stiller det seg annerledes. Her kan man med fordel ha flere (med måtehold) løsninger om man ønsker. Det er tidligere anbefalt to anti-malwareprogrammer. Disse er blant de beste på markedet og om man kjører med begge på pc'n så skulle man nesten garantert få fjernet alt av malware.

 

Da det finnes mange gode antivirus-programmer, så kan det være lurt å prøve ut ulike programmer for å finne ut hvilket man foretrekker. Mange liker å kjøre med en alt-i-ett løsning med antivirus, antispam, antimalware, brannmur etc. Fordelen er at man slipper å bruke tid på å holde flere programmer oppdatert. Uansett hva man velger, så vil jeg allikevel anbefale å ha SuperAntispyware eller Malwarebytes Anti-Malware da tilsvarende program i disse Alt-i-ett programmene ikke er så mye å skyte av."

 

Linker finn du her. I dette innlegget er det og mykje fin info om kva malware er, og kva program som bør brukast. Lukke til med valet :thumbup:

Endret av tosha0007
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...