Gå til innhold

Tek.no: Audiovisuelt, hva kan vi forvente?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Bra. Projectorer og fjernkontroller synes jeg lukter positivt :). Ser dere har testet en ny popcorn-klone, noe som er matnyttig det også.

 

Men det hadde vært rått om dere hadde fått til å satse på tester som hadde fokuksert på rettning "billig high-end", og ikke bare komersielle produker (hvis man kan kalle det det). For eksempel effektforsterkerne fra Emotiva.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Synes det fortsatt er tynt med artikler på Audiovisuelt. Noen av de "nyeste" artiklene på siden har jo ligget der i ...flere uker?

 

Har tek-nettverket i det hele tatt noen planer om å gjøre noe ut av denne siden? I så fall bør det skje snart, før "leserne" mister tålmodigheten...

 

Vi ønsker oss nye saker hver dag!

Lenke til kommentar

Jeg har en teori...

 

Slik som jeg har oppfattet det så er "alle disse sidene" opprettet som prosjekter... eller satsninger om du vil; å regne. I tillegg til at det virker som at nettverket har problemer med å skaffe skribenter til en del av sidene, så skal de også bruke ressursene på det som gir mest mulig penger i kassen tilbake (til edda media).

 

Derfor gikk vel kulturo ad skogen? Kulturo var den beste siden i tek-nettverket etter min mening. Man kan ikke ta en pressemelding fra artisten selv som en anmeldelse av et album eller en film, så der MÅTTE man produsere ting selv.

 

Desverre så var nok ikke satsningen stor nok, slik at siden ikke tiltrakk seg like mange lesere, og da genererte for lite reklameinntekter. Meg jeg har sett lignende sider som satser MER enn tek-nettverket gjorde, som har jeg tror har flere lesere enn kulturo hadde. Så jeg tror at med enda større satsing på godt materiale (ikke bare pressemeldinger) kunne gjort kulturo stor over litt lengre tid. Det tar tid å opparbeide et godt rykte, men det er veldig fort gjort å ødelegge det.

 

Det som går igjen på mange av de andre sidene i nettverket er oversettelser (knapt nok det noen ganger) av pressemeldinger, eller å oppsumere oppsumeringer fra IT-avisen. Det er sånt man strengt tatt kan sette "hvem som helst" til å gjøre, og det "fungerer" også på audiovisuelt, da det er en sjanger som rent teknisk tillater det.

 

Derimot så blir ikke brukermassen videre begeistret over det. Det skiller seg ikke ut i mengden. Dette må til livs for at audiovisueltsatsingen skal bære seg.... og ikke minst GI NOE til leserne.

 

Men jeg har min tvil til at det skjer... i såfall så vil det nok bli i nyere tradisjon tro halvhjertet. Jeg er rimelig sikker på at audiovisuelt vil bli et relativt kortlivet prosjekt.

Endret av JKJK
Lenke til kommentar
(...)

Men jeg har min tvil til at det skjer... i såfall så vil det nok bli i nyere tradisjon tro halvhjertet. Jeg er rimelig sikker på at audiovisuelt vil bli et relativt kortlivet prosjekt.

 

Her må jeg si meg enig. Ingen nyheter siden midten av mars. DET er for dårlig! Har ikke troen på audiovisuelt dersom det fortsetter slik, noe som er synd i grunn.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Jeg tok meg en tur innom audiovisuelt nå og så at det ikke var lagt til noe materiale siden 10. mars og det var bare en produktlansering sakset fra andre siter! (Netcom saken er jo en amobil-sak.)

 

Siden jeg nylig har fått meg et anlegg av et visst kaliber samt en HTPC og har lenge vært aktiv leser av tek.no etc og forumet så så jeg frem til en lyd og bilde-seksjon.

 

Det ser ut til at hele greia har falt i fisk. Det var kanskje ikke verdens Best_e timing å lansere siden nå som annonseinntekter ser ut til å falle over hele fjøla.

Endret av ryback
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Audiovisuelt er pr i dag kanskje Norges minst interessante side for oss som interesserer oss for AV-produkter. Det som trengs er hardware tester av nye flatskjermer, projektorer, receivere, forsterkere, høytalere etc.

 

Pr i dag er mediespillerer testet, samt en haug med uinteressante projektorer.

 

Det er faktisk mangel på seriøse testere av slikt utstyr på nettet(da spesielt projektorer og tver) og såvidt meg bekjent finnes det kun et fåtall i Europa som f.eks tester tver grundig. (avsforums og hdtvtest)

Lenke til kommentar

Hei, jeg vil bare vise til mitt innlegg i denne tråden. Som dere er inne på er vi blitt hardt rammet av de tøffe tidene vi er inne i. Det er bare å beklage at vi ikke har klart å leve opp til målsetningene våre så langt. Forhåpentligvis går vi lysere tider i møte, for potensialet for en skikkelig god lyd- og bildeside bør absolutt være til stede! :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...