Gå til innhold

Darths & Droids - hjelp ønsket med oversettelse til norsk


Anbefalte innlegg

Noen kjenner kanskje allerede til tegneserien Darths & Droids (http://www.darthsanddroids.net/), som kort fortalt gjenforteller Star Wars-filmene som en rollespillkampanje fra en fiktiv verden hvor Star Wars ikke finnes, og det hele er illustrert med skjermbilder hentet fra filmene. Dette er altså i samme leia som Dungeon Master of the Rings (http://www.shamusyoung.com/twentysidedtale/?p=612). En av de som står bak er David Morgan-Mar, skaperen av Irregular Webcomic (www.irregularwebcomic.net).

 

Grunnen til at jeg poster her er at det er ulike prosjekter på gang med å oversette tegneserien til ulike språk. Jeg selv (under pseudonymet Fjompenisse) og en som kaller seg Runefurb er for tiden de eneste aktive oversetterne. For å få gjenstående oversettelser trykket kreves det at en tredje leser korrektur og godkjenner den, og det er nettopp en slik tredjeperson vi i dette øyeblikk mangler.

 

Hvis noen som leser dette skulle være interessert i å bidra med korrekturlesing (det er ikke mye tekst i hver episode, så det blir ikke en veldig stor jobb) eller endog oversettelser, så hadde det vært fint om dere ga lyd fra dere. Vi holder til i seriens oversettelsesforum (http://www.irregularwebcomic.net/draakslair/viewforum.php?f=18), i tråden "Norwegian translations - discussion".

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...