Gå til innhold

[LOTRO]Welcome back week - 1 uke gratis spilling på gammel konto


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
MoM har vært ute siden 18. november 2008. Jeg håper ikke du tror at det ikke har kommet noen som helst oppdateringer til det siden platene forlot trykkeriet lenge før den tid.

 

Jo, innstalerer du med CDen til MoM er det fortsatt noen små patcher, noen små endringer og modifikasjoner siden de sendte/lagde CDene + Patch 1 som reparerte noen bugs.

Lenke til kommentar
Det kan da ha kommet ut patcher etter MoM uten at de er på 2.5 gig.

Mest sannsynlig at mye av de 2.5 gb følger med MoM, mens han sikkert må laste ned noen småpatcher i tillegg.

 

Da jeg installerte MoM 18. november var det en patch på 500 MB. Dette er altså det som har blitt utviklet fra platene gikk i trykk til 18. november. I tillegg kommer alt etter den tid. Bruker spurte om det i det hele tatt var noe patch til MoM å laste ned eller om disse lå på platene.

Lenke til kommentar

Hm, kan jeg teste ut MoM i denne gratis uka?

 

Har ikke kjøpt MoM da jeg ga meg med Lotro ifjor sommer.. Sånn som skjer når man har alt av loot og det ble kjedelig å farme rift/hele :)

 

 

Og forresten, hvordan er ettens nå? Blitt no bedre balansering osv? Kan sikkert finne ut av dette andre steder men er bare middels interessert så jeg gidder ikke :p

Lenke til kommentar

Anbefaler alle som evt. legger inn spillet på nytt for å prøve det at de laster ned de 7GB-ene med patcher fra en av linkene som blir gitt i launcheren og ikke trykker på "continue".

Det gjorde nemlig jeg og driver nå på tredje dag med patching. Har ikke stått på 24/7, men det tar så himla lang tid når den skal innstallere hver enkelt ting etter hvert som den laster de ned.

Lenke til kommentar
Hei,

 

Du får ikke tilgang til MOM så lenge du ikke har skaffet deg MOM exp pack. Du vil kun få tilgang til det originale spillet denne uken.

 

Ah vel, da gidder jeg iaf ikke.. :)

 

 

Ang patches så er/var det en torrent ute på de vanlige stedene med alle "book" patchene i en torrent som gikk langt raskere enn de vanlige downloadsa.. Mitt råd er å sjekke litt rundt (spør du meg er det helt teit at de ikke tilbyr en download fra sidene dems..)

Lenke til kommentar

Liker du LotRO er MOM verdt hver eneste lille krone. Det er vannvittig bra laget og har svært mye innhold i tillegg til at mere og mere blir lagt til. Jeg har prøvd mange MMORPGs med de tilleggspakker det innebærer, og MOM er den tilleggspakken som har vært mest "ferdig" og størst av alle jeg har prøvd. Rett og slett meget bra gjennomført.

Lenke til kommentar
Og forresten, hvordan er ettens nå? Blitt no bedre balansering osv? Kan sikkert finne ut av dette andre steder men er bare middels interessert så jeg gidder ikke :p

 

Ettenmoors er IKKE balansert! Ettersom jeg har vært der siden book 8 har jeg gått gjennom hele syklusen til lotro's PvP. Det som er så irriterende er at de ALDRI klarer å fikse Ettens skikkelig :)

 

Prebook 10,- Freep dominerte, etter book 12 begynte creep og overta mer, men det ble aldri like dominerende som freep. IMO den mest balanserte tiden på lotro, så kommer vi til MoM hvor creeps blir underlegne IGJEN og vi håper på en ny book 12 (V2.book 7). Det er selvfølgelig vanskelig og balansere ettenmoors slik som mappet er bygd opp og hvordan creeps er tiltenkt og med all den ekstra CC'en. Turbine klarer rett og slett ikke å lage noe skikkeligt PvP tiltenkt, så det blir bare noe midt imellom PvE og PvP. Dermed sagt, det er mulig å ha det gøy slik det er, det gjelder bare å tilpasse seg.

Lenke til kommentar

Jeg synes PVPen på Laurelin er helt grei. Man må huske på at LotRO er et casual PVE-spill. Søndagen som var opplevde jeg den beste krigen der jeg noen gang har hatt. Var rundt 50 mot 50 i rundt 2 timer og ganske så jevnt hele veien. Sinnsykt morro og mye liv. Storkoste meg virkelig. Når det er sagt kan det noen ganger være lite folk og balanseringen er ikke den beste.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...