Gå til innhold

Duelspecs - vil det komme?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Skjønner ikke hvorfor noen vil ha CD? - Er de(re) redd for spotene deres eller hva? - Hele poenget må jo være at man kan skifte mellom tank/dps spec eller heal/dps(eller tank) spec mellom fighter slik at det blit enklere å samle et raid - ref blizz nye mantra "bring the player, not the class" - F.eks er det jo etpar fighter i Naxx der man trenger en healer eller to mer enn generellt, samt at noen av figtene krever 1 tank og andre flere... - Gud hvor mange ganger jeg har hengt rundt å ventet på at en healer eller en tank til skal komme online, det blir det heldigvis slutt på nå.

Lenke til kommentar

er som Matsemann sier, respeccing er dyrt, må grinde en 200g per dag utom raid playtime og arena, fordi jeg skal ha nok gold til å respecce, er paladin me bra healing gear og retri gear, og jeg spille holy i arena, så jeg respeccer ikke bare pga 2 forskjellige speccs men for arena holy og pve holy, syns CD kan ha samma som Heartstone tbh, 4 timer blir for mye, og ja, det kan bli i overkant i raids, men for at d skal funke slik d gjør, vil jeg si 1 time ville vært bra, for lenge at du kan respecce på en boss og tilbake etterpå,

Lenke til kommentar

Jeg føler virkelig at det ikke burde vere noen cooldown. Synest ikke det skal vere ett problem med at du kan respece etter hver fight. Er jo meningen det skal vere enkelt.

 

Du kan jo enkelt stikke til IF og respece vist du får en portal så summone tilbake, eneste problemet med det er at du mister glyphs og alle talentsa/spells. Er jo det de skal fikse på, gjøre det så enkelt som mulig å skifte mellom specer.

Lenke til kommentar

Mye av problemet idag er jo at en boss kanskje trenger 2-3 tanks og 2-3 healere, mens neste figth trenger 1 tank og 2 healere, da har du 3 mennesker som enten er ubrukelige for raidet, eller blir byttet ut for fighten. Det er jo dette de skal løse med dualspec så de "ubrukelige" da kan hoppe over i dps og hjelpe raidet.

Lenke til kommentar

Vedder på at det er slik det kommer til å bli.. Så enkelt som mulig,vertfall slik jeg vil han det. Ellers forstår jeg ikke helt poenget:)

 

Til Orcuz: Er vell litt derfor tanks kan gjøre god dps nå og. Verfall DK tanks og Palas, warriors ligger vell litt etter. Har jo sett Pala tanks som har gjort opp i 4K dps på patch.

DK sine tanking/dps specs er jo ikke så stor forskjell på så de kan bare skifte gear. Vertfall fra sånn jeg har forstått det:)

 

Men ja. Blir jo seff mye bedre med Dual-spec. Blir jo mye høgre dps vist du er tank og kan skifte veldig enkelt til DPS spec med alle glyphsa klare.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...