Gå til innhold
Trenger du råd om juss? Still spørsmål anonymt her ×

Skremt av Politiet


Shiktu

Anbefalte innlegg

Hei. Jeg vet ikke om dette er det rette stedet på forumet å legge dette ut på. Men i ettertid av en hendelse, så har jeg startet å tenke mer og mer på saken. Det har seg slik at jeg jobber i nabo kommunen til der jeg er bosatt. Turen tar sirka 30 minutter med en bil. Og jeg reiser dagli fram og tilbake fra jobb og hjem. Men en morgen rundt oktober tidene så var det en bil som kjørte i 60-65 i en sone hvor man kunne kjøre med mye høyere fart. Siden det kom bilder imot ble det vanskelig å komme forbi, og jeg var fast bestemt på at jeg skulle forbi han siden jeg ville starte å jobbe opp noen minus timer jeg hadde fått tullet meg til. Så var det en sving hvor jeg endelig hadde brukbar sikte i. Jeg tenkte, nei nå tar jeg inner svingen og tar igjen denne bilen. Og så gjorde jeg, da jeg nesten var forbi greide jeg å bomgire og hengte litt tilbake igjen. Da det skjedde kom det et part biler imot. Var enda god lengde mellom oss. Jeg giret opp igjen og kjørte forbi den bilen som hadde lav fart i 5-10 minutter. Siden jeg hadde tapt mye tid på denne treige bilen, dro jeg opp i 90 til jeg kom til jobb. Men den bilen som gikk treigt ble tydligvis provusert og holdt følge med meg. Da jeg parkerte inn, kom den "treige bilen" kommende bakfra og sperra bilen min for eventuelle rygging ut av parkeringsplass. Jeg satt i bilen siden jeg var litt usikker om det var en forbanna bonde eller noe som skulle denge løs på meg. (Lider av sossial angst). Men etter et halvt minutt åpnet døren til den "treige bilen", og ut gikk en konstabel. Jeg tenkte, faen nå får jeg nok en saftig bot. Jeg sitter i bilen og venter på at han kommer bort til meg. Han tar tak og åpner døren, deretter tar han meg på skulderen og skriker om jeg er noe jævelig dum eller tilbakestående som kjørte forbi i en sving med biler som var sekunder fra å kollidere. Jeg visste selv at han overdramatiserte litt men turde ikke så noe. Han fortsatte å skrike etter fører kort, vognkort og annen informasjon om meg selv. Jeg var helt lam, jeg greide ikke å tenke, greide ikke å røre på meg og hadde helst lyst å begynne å grine. Jeg slapp unna med en advarsel siden det var min første gang at jeg hadde gjort noe ulovelig i det hele tatt, eller tøying av grenser.

 

Den natten hadde jeg mareritt hvor senen om politimannen og forbikjøringen gjentok seg hele natten. Jeg turte ikke å gå på jobb eller ut på 2 dager og hadde skikkelig angst. Selv om det snart er et halvt år siden, så får jeg stadig flash backs når jeg kjører forbi svingen og når jeg parkere om hendelsen. Den sitter som klistret i huet. Jeg har siden videregående blitt redd av andre mennesker og føler en dyp angst i å møte eller konfrontere med dem. Denne hendelsen gjorde det enda verre. Noen ganger kan jeg sitte på jobb og bli helt borti, siden jeg sitter å tenker over hendelsen.

 

 

Jeg lurer på.

Er det straffbart av politifolk å skrike til andre for en så liten bagatell som dette? Eller er det straff om en politmann skriker til en som sliter med angst? Og om det er, er det noen vits å gå til sak? (Om så, så hadde han nok tatt min litt raske kjøring og overdrivelse av forbikjøring inn på bordet og).

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dersom spesialenheten for politisaker frikjenner politimenn for å kaldkvele negere tviler jeg godt på at de straffer noen for å ha kjefta på en som kjører uvørent. Snakk med psykologen din, men legg ellers saken bak deg og vær glad du slapp med en advarsel. Ingen har dødd av å bli kjefta litt på.

Lenke til kommentar
Dersom spesialenheten for politisaker frikjenner politimenn for å kaldkvele negere tviler jeg godt på at de straffer noen for å ha kjefta på en som kjører uvørent. Snakk med psykologen din, men legg ellers saken bak deg og vær glad du slapp med en advarsel. Ingen har dødd av å bli kjefta litt på.

 

 

Ingen har dødd, men du får huske at de med sossial angst sliter mye mer enn andre.

Det kan var små filleting. Om det er en som skriker til en annen, får som regel den andre i det verste fall, bare litt vondt i huet. For en som sliter med sossial angst, så blir det ekko. Den slår fra ene siden og treffer andre, og dermed reflekterer til en annen side før den skyter til en annen side igjen. Når dette skjer, så blir man ofte satt helt ut av drift. Hører ikke hva andre sier, ser ikke hva som skjer. Virker nesten som man bare er død til ekkoet roer seg ned. Deretter skjelver man resten av dagen og stadig hører eller ser senen for seg gang for gang. Og det tar jævla lang tid å bearbeide. Og nei, psykologen får ikke ordnet med det.

Lenke til kommentar

Det kan jo godt være mulig at "onkel" selv satt med hjertet i halsen ved forbikjøringen. I slike tilfeller øker adrenalinet og tilsnakket fra onkel kan være påvirket av det. Som enhver person i "kritiske situasjoner".

 

Når du i tillegg sitter "lammet" å vet du har gjort noe galt så "føles" det sterkere enn selve tilsnakket i virkeligheten var. Spesielt siden du spiller saken om igjen og om igjen i hodet.

Lenke til kommentar
Det kan jo godt være mulig at "onkel" selv satt med hjertet i halsen ved forbikjøringen. I slike tilfeller øker adrenalinet og tilsnakket fra onkel kan være påvirket av det

Då er det tross alt berre å pressen den nederste pedalen i golvet og han som er i ferd med å kjøre forbi er forbi. Det er utrulig kor kjapt ein bil faktisk kan stoppe sett i forhold til kor lang tid det tar å kjøre forbi(60 vs 80).

 

Eg meiner at politifolk som har ein så autoritær rolle i samfunnet vårt(heldigvis), er forplikta til å trå varsomt og ikkje skjelle folk ut. Dei anar ikkje kva slags psykisk tilstand vedkommande dei snakkar til er i og bør derfor handle deretter.

Endret av thamule
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...