Jump to content

Cubicle Dude

Medlemmer
 • Content Count

  953
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

53 :)

About Cubicle Dude

 • Birthday 01/03/1972
 1. Vil absolutt anbefale en frokost på starbucks ved Brandenburger Tor. Frokost/kaffe med veldig fin utsikt over Brandenburger Tor (selvfølgelig) Starbucks / Brandenburger Tor Pariser Platz 4a Berlin, Germany 10117
 2. http://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ Unnskyld at jeg sier det, men denne kommer og kommer og kommer alltid tilbake
 3. Det bør vel finnes endel muligheter på Facebook om du oppretter egen gruppe der? Ellers muligens google calender?? Skyt meg om jeg tar feil
 4. Du kan prøve en amerikansk proxy. Vet at det funker på abc, nbc og fox online streaming. Google us proxy adress og prøv deg fram til du finner noe som funker.
 5. Har lest om lignede problem. Prøv å deaktivere nettverkskortet på xboxen. (får da dessverre ikke spilt online, men en løsning er da å kjøpe inn et trådløst USB nettverkskort)
 6. hehe fiffig den linken ja. F5 reloader siden med ny tekst. Every bad guy needs a bad bad girl!
 7. Tror nok du bare må bite i det sure eplet og beklage brukeren. Forhåpentlig så lagres det ikke mye viktig lokalt på en pc og heller på fellesområder. Men som sagt alle er ikke like flinke. Som bruker nevner over meg her, det er ikke en billig sak.
 8. Fikse RROD Kan dessverre ikke svare på ditt spørsmål. Men iflg denne nettsiden kan du enkelt fikse dette ved å stramme skruene til cpu. Ikke gjør dette før du er helt sikker på at garranti gjelder. Har selv fikset Three Ring Of death ved å bruke denne løsningen: http://www.squidoo.com/xbox_360_red_ring_of_death_fix-how_to_guide123 Må gjøre oppmerksom på at ved påføring av ny kjølepasta. Ikke ta på for mye. Etter at det er påført, slett det ut med et kredittkort eller lignende. Koble på kjøleribbe, men ikke stram skruene helt. Start xboxb 360 la den få 3 RROD, vent til 2 RROD blinker (OBS veeeldig varmt, så vær forsiktig med kjøleribbene!!). koble fra strøm og stram skruene til kjøleribbe. Tips for skruer på kjøleribbe. Sett på litt kjølepasta på skrueskivene slik at de ikke faller av når du skal sette de på.
 9. Hei Prøv dette. 1. Gå inn på Egenskaper for nettverkskortet. Sjekk at Klient for Microsoft-nettverk er på plass. Ellers reinstaller driver for netterkskortet. Da kommer default verdi som regel inn igjen. 2. Om brukeren har kortleser tilkoblet eller annet som kan være tildelt H: så fjern denne. Ev. gå inn Diskbehandling, se etter om H: er tildelt noe annet. Om det er tilfelle, gi denne en ny stasjonsbokstav. Restart pc.
 10. Cruto Mulig du finner noe her. Det er endel ferdig scripts som kun trenger små endringer.
 11. Gå inn på datamaskinbehandling- diskbehandling-Marker cd-rom, høyreklikk om du finner der og angi ny stasjonsbokstav. Velg en som ikke er i bruk!! Windows 7 -høyreklikk på Datamaskin og velg behandling...noenlunde samme prossedyre i winxp.
×
×
 • Create New...