Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Har spytt i munnen konstant


deathshot

Anbefalte innlegg

Hei!

I de siste 2 dagene for jeg spytt i munnen uten jeg vil det, det er lxsm noe som lekker ut. Jeg må spytte hvert minutt, vis ikke jeg gjør det, renner spyttet bare ut av munnen. Og om natten er det verst! Jeg for ikke sove, jeg må enten svelge spyttet hvert minutt, som er veldig ekkelt. Vis jeg ikke svelger spyttet, så renner det bare ut av munnen min. Først trodde jeg at det er normalt og jeg har aldri lagt merke til det, men etter den natten skjønte jeg at noe var galt.

 

Noen hjelp? Noen som har vært i samme situasjon før? Bør jeg dra til legen?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tjaaa... Det er vel litt i overkant, virker som det er litt for mye, til den grad at det irriterer deg. Da burde du jo plukke det opp med legen din. :)

 

Er vel hormoner som regulerer dette, må nok ikke inn med noe avansert.

 

Sannsynligvis gir han deg beskjed om å vente 6 mndr og komme tilbake da, ellers fisker han frem en kjempekjempekjempestor nål som skal settes i rompa di.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Har faktisk opplevd noe lignende selv når jeg har vært syk. Spyttsekresjonen var så stor at det føltes nesten som en kran som stod åpen. Hadde det bare i ett minutt ca når jeg lå på magen og kjente meg veldig oppblåst. Tror jeg pusset tennene og skylte munnen med noe antibakterielt og så roet det seg ned.

 

Kanskje en infeksjon ?

 

http://www.helsenett.no/index.php?option=c...d=21974&a=1

Lenke til kommentar
Sannsynligvis gir han deg beskjed om å vente 6 mndr og komme tilbake da, ellers fisker han frem en kjempekjempekjempestor nål som skal settes i rompa di.

 

Du kødder ikkesant?

Ja, jeg kødder. Beklager hvis jeg skremte deg.

 

Han setter den selvfølgelig LITT utenfor, ikke AKKURAT på rompa.

 

ED1T: Nei, tror vi stopper der jeg. Det er garantert ikke noen sprøyte i nærheten av stumpen din som kurerer spyttproblemet. ;)

Endret av Binko
Lenke til kommentar

Var hos legen idag, fikk time 22.Januar, og hun dama som satt der ba meg slutte å spytte spyttet, fordi det gjør at kroppen produserer mer spytt.. Hatt dette i faen meg 4 dager nå, trokke det varer helt til 22 Januar ass..

Og det verste er at jeg fikk annmerkning av læreren får å gå fram og tilbake får å spytte. Han trodde det ikke fantes noe sånt, at man måtte spytte hele tiden.. Utrolig kvalmt å svelge det

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...