Gå til innhold

Vil få litt gli på musa!


Anbefalte innlegg

Jeg har en Logitech MX500 mus sammen med en func musmatte. Er i og for seg fornøyd med denne løsningen, men det holder ikke helt mål til "skikkelig gaming". Det glir rett og slett ikke godt nok. Jeg har prøvd å sette på Mouseskatez fra microplex, men dette gir ikke god nok glid. Er veldig fornøyd med logitech musen ellers og har ikke lyst til å bytte til intellimouse explorer 3.0, selv om jeg vet at denne glir mye bedre. Noen som vet om noen gode måter å få bedre glid på musen min?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har forsøkt både Mouse Skatez og Speed Fix spray. Har ikke vært så veldig fornøyd med noen av de. Speed Fix legger seg som et klissete lag på musematta og det tar lang tid før det tørker. Det glir bra i begynnelsen, men det går altfor fort over.

 

Jeg bestilte et nytt produkt som heter Mouse Wax. Det er en gjennomsiktig hvit veske som ligner litt på en viss "body fluid" :lol: Det tar bare noen minutter før det tørker. Du tar noen dråper på musematta og noen dråper på museføttene og etterpå glir det noe helt sinnsykt. Du får mye for pengene og en flaske varer trolig i mange måneder.

 

Her er noen reviews av produktet:

 

http://dansdata.com/mousewax.htm

http://www.casemodgod.com/mouse_wax.htm

 

Hjemmeside, der du også kan bestille mouse wax.

 

http://www.mousewax.net/

Lenke til kommentar
89 kroner er alt for mye.

Først legger du et lag elektrotape langs kanten av musa over de knottene. Så legger du et lag vanlig gjennomsiktig tape (bred, litt hvitaktig) fra schoth ellerno over der igjen.

Og vips. Den seiler avgårde

 

Jeg har MX700 og func. Det var glatt som faen i starten (da brukte jeg også mouse skatez), men nå virker den jo nesten seig til tider... Prøvde den scotch tapen, men det var helt ubrukelig i små bevegelser. En kamerat kjøpte den sprayen fra MP, og han sa at det gled noe helt grusomt. Men det var jo i starten.

Lenke til kommentar

Jeg bruker Intelli 3.0 på steelpad 3S + Mouseskatez. Veldig bra gli.. Steelpad har ikke det problemet som fUnc har når man skal begynne å bevege musen.. på fUnc får man et lite rykk når man begynner å bevege musen, mens på steelpad er det helt smooth, som å bevege musen på et air-hockey bord!

 

Prøv steelpad hvis du vil ha en smooth musematte. Kjøp 4S hvis du finner den, da den er litt større enn 3S.

Lenke til kommentar

Til dere som opplever treg/seig mus som dere sier, er faktisk litt viktig å huske å vaske musmatta. Man svetter litt, kanskje litt aske, og forskjellig dritt som legger seg som et tynt lag på musmatta. Jeg brukte litt sprit for å vaske og den ble mye mye bedre etterpå. Evt bruk Zalo som vil gjøre samme nytten.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...