Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Barnevennlige områder i Oslo


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Det finnes områder i Oslo hvor ni av ti nyfødte er fra foreldre med innvandrerbakgrunn. Man trenger ikke være rasist for å la dette være en betydelig faktor i avgjørelsen om å ikke flytte til denne bydelen. Det kan være hardt å være en minoritet, og jeg ser ikke noen grunn til å la dine egne barn vokse opp som en minoritet på skolen når de ikke trenger å være det.

Disse kommer fra et annet land, og har helt andre holdninger...! Er ikke mange norske unger som går rundt med store jaktkniver på seg...

Lenke til kommentar
Bradbury: Begrunn påstanden din med skikkelige kilder.

Det ble nevnt i en nyhetsreportasje på TV2 for en stund siden (kanskje 1-2 år siden). Jeg har gjort et forsøk på google for å finne noe skriftlig om det samme, men det hadde kanskje vært enklere om jeg husket hvilken bydel dette gjaldt. Jeg fant riktignok en artikkel i Aftenposten som viser at innvandrere stod for 92,5 % av befolkningsveksten for hele Oslo i en tiårsperiode fra 1996, men det blir ikke helt det samme...

Lenke til kommentar
Exactly my point! Det er lurt å kunne begrunne sine påstander, spesielt når de er så kontroversielle som din.

 

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article2652279.ece

Nordmenn i minoritet på Furuset

 

Minoritet er blitt majoritet ved 32 osloskoler. På fire år er antallet skoler der minoritetsspråklige elever er i flertall, doblet. For hver hundrede elev ved Vahl skole er det bare fire som har norsk som morsmål. Vahl er den skolen i Oslo med aller flest fremmedspråklige elever. Ved 32 skoler i byen er nå flertallet av elevene fremmedspråklige, viser Statistisk årbok for Oslo 2005.

http://www.dagsavisen.no/innenriks/article1912120.ece

 

På Vahl skole er 96 prosent av elevene minoritetsspråklige og en stor andel av dem er barn av ikke-vestlige innvandrere.

http://www.nettavisen.no/innenriks/article1527906.ece

 

Dette var IKKE vanskelig å dokumentere.

Jeg kunne listet side opp og side ned.

 

Vil DU at dine barn skal gå på en skole der bare FIRE av HUNDRE er norsk?

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+891234
Hvordan er Lambertseter?

Et generelt trivelig strøk. Stort sett blokker og borettslag, men også eneboliger. Kort vei til grøntarealer, ålreite skoler i nærheten, nytt bydelssenter under bygging. Mye gamle folk, men stadig flere yngre erstatter dem.

Endret av Slettet+891234
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+981287349

Ikke flytt til Narvik iallefall, drit by. Der rykter og dritsnakk spres fortere enn gressbrann.

 

På andre siden så er det mange plasser rundt narvik distriktet som er virkelig bra, veldig fin slalombakke og fine naturområder.

Endret av Slettet+981287349
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+891234
Interessant. Der er det jo overkommelige priser, hyppige baner til byen. Eneste er at det tar lang tid til byen, 25 min til National.

Ja, det tar litt tid, og T-banen er notorisk upålitelig. Men kollektivtransporten er jo et generelt problem i Oslo. Ønsker man å bo i en by, men trenger kun å jobbe i Oslo, er jo Lillestrøm (~10 min. med tog til National) et alternativ.

Lenke til kommentar

Bodde i Bygdøy fra jeg var 4 til jeg var 8-9. Var ganske bra sted, men vet ikke åssen det er nå. Om dere syns det er greit å være litt utenfor Oslo kan Lillestrøm være et veldig fint sted. Bodd i Lillestrøm siden jeg flytta fra Bygdøy.

 

Edit: Er snart 18 nå, om det har noe å si. Poenget var; Jeg har bodd i Lillestrøm i mange og synes det er et fint og bra sted.

Endret av neadii
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...