Gå til innhold

VGP, "trygt" å bestille igjen?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Tviler på det er trygt nei.

 

Bestilte nettopp ett slikt offisielt playstation tastatur fra vgp.ca. Men dette ble stoppet. Fikk brev fra posten om fortollingen, der de ba meg om å sende dem en kvittering på kjøpet. Spurte i mailen med kvitteringen, om ikke det var faktura utenpå pakken? Nei, det var det ikke svarte personen, og ønsket meg godt nytt år og forsikret meg om at pakken kom til å bli sendt til meg med en gang. 3 dager senere ankommer pakken, med oppkrav på 170 kr.

 

Men fakturaen fra VGP var på utsiden i en slik plastlomme, med fake verdi selvfølgelig.

Lenke til kommentar

Venter også på en pakke fra VGP. den kom seg fra Canada til Oslo på en og en halv dag med DHL, blev fortollet i løpet av 45 minutter på onsdag. Siden da har det blitt stilt...

 

Det jeg ikke forstår er at hvordan tullerene kan vite at den er fra en butikk siden avsenderen er åpenbart en privatperson :cry: Kanksje de burde skifte avsendernavn når de sender pakken?

 

Anyways, konsollen jeg bestilte blir fremdeles billigere enn i Norge, også når jeg må fortolle den selv he he... Oh well vi sørger i hvert fall for at noen stakkare har en jobb å gå til hver dag :!:

Endret av Doc Watchtower
Lenke til kommentar
Vår kjære canadiske spillbutikk hadde jo som kjent problemer med tollen tidligere. Er dette fikset nå sånn at det er trygt å bestille derfra?

 

Det er vel ikke vgp, men snarere DU som har et problem med tollen når du må betale lovpålagt moms og avgifter for å innføre en vare. Nei, vgp er ikke, og vil ikke bli "trygt" å bruke igjen siden tollerne har selskapet på sin watchlist over selskap som faker med verdien på pakken.

Lenke til kommentar
Det er visst også slik at tollerne "svartelister" deg. Slik at har du blitt tatt en gang med å prøve å snike unna tollen, kan du banne på at de sjekker den neste pakka di fra utlandet.

 

Det er ikke kjøperen som skal straffes fordi butikken ikke skriver rett beløp på pakkseddelen. Det går ikke ann å snike seg unna tollen heller med mindre du fysisk smugler noe inn i landet. Det er alltid senderen sin feil hvis beløpet ikke stemmer, kjøperen har ikke noe kontroll over hva butikken skriver på pakken, enten bevisst eller ubevisst. Kjøperen får derimot pakken sin mye senere med ekstra regning for fortollingen.

Endret av Doc Watchtower
Lenke til kommentar
DHL er klar over VGP og firmaets ukorrekte tolldeklareringer. DHL har tatt kontakt med VGP for utreding av saken.

 

Jeg antar Posten har satt i gang noe lignende.

 

Fikk min pakke med konsoll levert via DHL og postbuden forrige uke uten noe toll tull:-)Og jeg som oppfordret dem spesifikt å skrive pakkens ordentlige verdi på utsiden av pakken :mad:

 

Ser også at de har forandret navnet på avsenderen som ikke er lenger den samme som før men alikevel en privatperson så da kan DHL ta kontakt med VGP så mye de vil, det er da teknisk sett ikke de som sender men en privatperson. Vet at flere gamere har varslet VGP om toll tullet så kanskje har de forandret sin M.O. :hmm:

Spørs også hvor seriøs DHL har tatt affaire siden de jo tjener masse på fraktoppdragene de får via VGP, skal de virkelig "bite the hand that feeds them?" Spekulerer vilt her:-)

 

Staten NOREG hadde kunn ungått dette idioteriet gjennom å inflasjons og prisvekstjustere tollgrensen til 1000,- og ikke 200,. som det har vært siden 1973 eller noe sånt. Norge, den siste sovjetstaten :!:

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
  • 2 uker senere...

I går fikk jeg Warhawk til PS3 fra VGP. Den var markert med 35 CAD + 7 CAD i frakt, som ble 42 CAD totalt. Egentlig kostet spillet 60 CAD + 7 CAD i frakt. Slapp toll. Mulig at jeg bare var heldig da... Warhawk pakken er dessuten større en de fleste spill man bestiller, da den inneholder headset. Vet ikke om det har noe å si, men så vet dere det også...

Lenke til kommentar
Jeg angrer så mye på å ha åpnet kjeften om VGP.ca i forumet for noen år siden. Nå holder jeg tett om de andre likesinnede bedriftene over dammen.

Hvorfor sier du dette? Og du må ikke tro det er bare du som vet om "de andre likesinnede bedriftene"... Til slutt kommer det fram uansett.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...