Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Kjæresten min er fantastisk


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Akkurat sånn er det med dama mi å. Hun kan plutselig begynne å grine. Men hun griner ikke like lenge som din. Hun har vistnok også hatt en ganske hard barndom.

Er sykt frustrerende når det skjer. Hun vil ikke prate om det.

 

Hva skal man gjøre når slikt skjer?

Lenke til kommentar

Om det er tilfellet, er det mannen som bestemmer "hva føringen skal være" i et forhold? Er de ikke to om det? Hva skal han si?`"Ha! jeg vet hva du driver på med. Slutt med det, ellers...!" Ellers hva? "Ellers pakker jeg boxershortsene og alle årgangene av CSI og flytter på hybel"?

 

Og hvis det ikke er tilfelle, nøyaktig hva kommer ut av en slik fremgangsmåte, annet enn å gjøre vondt verre?

 

Nå tviler jeg på at det er tilfellet. Hersketeknikk dreier seg om å oppnå noe, og å gjemme seg under dyna halve dagen er et drøyt virkemiddel om det bare er for å gi typen dårlig sammevittighet.

 

Når det er sagt tror jeg nok at jeg ville tatt en prat med henne om det. Si at det sliter på deg også at det er sånn, og at hun må fortelle hva det er, så dere kan jobbe med det sammen, eller i det minste slik at du vet hvorfor. Om det mot formodning viser seg at hun klandrer deg for noe, får du heller vurdere siatuasjonen da.

 

Kanskje er det en depresjon. Det er det ikke sikkert du kan gjøre noe med. Det kan hende hun trenger hjelp av fagfolk.

 

Geir :)

Endret av tom waits for alice
Lenke til kommentar

Jeg anbefaler at du får henne til å stole 100% på deg. Hvis hun vet at hun kan stole ordentlig på deg, så vet jeg at hun før eller siden vil fortelle deg hva som er galt. Og jeg er helt sikker på at hvis hun får ut det hun har holdt så lenge på, så vil hun på en eller annen måte få lettet sinnet sitt, og fått ut de onde følelsene hun har inni seg.

Jeg snakker da fra egen egen erfaring. Jeg har møtt flere kvinnfolk som har hatt problemer i oppveksten, noe som fortsatt sitter godt inne og tærer på sjelen. Og hvis du viser forståelse for hennes problemer så er det stor sjanse for at hun blir enda mer glad i deg.

Endret av Osiric
Lenke til kommentar
Oppmerksomhetssyken? Jeg trodde det var folk som ønsket oppmerksomhet. De pleier ikke gå og gjemme seg. (Det kan selvsagt være en måte å be om oppmerksomhet på, i form av medlidenhet, men i så fall går det rimelig fort over når man ikke får den...)

 

Geir :)

 

Fullstendig feil, og feil igjen. Depresjoner blir hyppig brukt av mange til å få oppmerksomhet. Faktisk så er det like mye brukt som hva som helst annet middel, og da spesielt av jenter. Det som er saken er at de ofte ikke er klar over det selv en gang og går bare i enda mer depresjon hvis de ikke får den oppmerksomheten de ønsker. Det er et destruktivt mønster som har negativ innvirkning på både deres egen lykkefølelse, relasjonene og livet deres generelt.

Lenke til kommentar

Skalle: Jeg skjønner ikke helt hva du mener er feil. Hvis jenta ikke er klar over det, kan man ikke snakke om at hun bruker det. Da er depresjonen reell, uansett den underbevisste årsaken. Som selvsagt kan være mangel på omsorg, reelt eller innbilt, men det er ikke det vi vanlig vis kaller oppmerksomhetssyke.

 

Og dersom hun er klar over det (hvilket ville passe med den folkelige beskrivelsen oppmerksomhetssyke) må det bety at hun spiller deprimert, med mindre du mener at depresjoner kan være viljestyrte. At hun spiller er selvsagt en mulighet. Og ja, da kan det hende at hun blir deprimert av at det ikke får den ønskede effekten, men da er vil tibake til at depresjonen er reell igjen.

 

Det er uansett ingenting som tyder på at jenta i dette tilfelle ikke får oppmerksomhet. At det kan være snakk om en depresjon har jeg alt sagt. Men det blir for søkt å sitte på et internettforum og ikke bare diagnostisere en tilstand, men attpåtil kunne lese årsaken ut av en enkelt setning med en heller vag symtombeskrivelse, og avfeie det med oppmerksomhetssyke.

 

Men det kan jo hende at du vet dette bedre en meg. Jeg er hverken psykolog eller psykiater. Hvis dette er en hyppig brukt metode med det forløp du beskriver, har du sikkert en kilde, så jeg kan oppdatere min kunnskap...

 

Geir :)

Endret av tom waits for alice
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...