Gå til innhold

Dexter - Sesong 4 - Generell diskusjon


Anbefalte innlegg

Trinity kunne egentligt bare slått Dexter i hodet med noe hardt og begravd han sammen med gutt ungen i sementen.

Reagerte også det på. Det virket som utrolig urutinert av Dexter å ikke forsikre seg om at Trinity var utspilt før han gikk etter gutten. Utifra at Trinity tydeligvis var ok, var det rart at han ikke forsøkte å kvitte seg med Dexter.

 

Edit: Angående at Lundy kan overse noe slikt: Han jobbet for FBI - det er folk som ikke legger fingrene i mellom for å knytte alle tråder. Virker urealistisk at en så profilert (utifra statusen som Lundy har i serien) etterforsker skal overse det. Men den naturlige forklaringen er at han fokuserte på faktiske drap (selv om den er svært tynn).

 

Som sagt så ville de aldri blitt funnet uansett siden de blir begravd, men er vel alti slik de slår aldri morderen livløs bare 1 slag i tryne sånn han kan komme seg unna... For vi ser jo i de neste episodene at han begynner og drepe ''Kyle Buttler'ene'' på lista.

 

Endret av Cortese
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Cortese, Særiøst, er du idiot? Selfølgelig er det en spoiler, takk for at du ødlegger spenninga til neste episode. Det at du klarer å spørre om det er en spoiler er jo dumt nok. Er det noe som ikke er sent i USA så er det spoiler. Fjern det eller legg det i spoilertags før noen flere ser det.

Endret av Teipball
Lenke til kommentar
Mange av oss som slår av tven når promoen for neste episode kommer. Ødela f.eks mye når Trinity så ut til å bli drept av Dexter. Viste seg jo at han prøvde å ta selvmord, men det å se promoer ødelegger i alle fall for min del.

 

Er heilt enig.

Sjølv rekner eg alt som heilt eller delvis avslører handlinga som spoiler.

Kvifor røper dei så mykje i promo og preview i utganspunktet? Er mange serier der dei avslører viktige ting som skjer langt ut i episoda. Husker det var det samme med Battlestar Galactica, men der hadde dei om ikkje anna ein eigen lyd under spoileren i starten av episoda slik at eg visste når eg kunne åpne augene igjen.

Lenke til kommentar
Reagerte også det på. Det virket som utrolig urutinert av Dexter å ikke forsikre seg om at Trinity var utspilt før han gikk etter gutten.

 

Han hadde jo høvla ned Trinity med ei spade og en unge holdt på å drukne i sement. Jeg vil si at Dexter var utrolig rutinert i den situasjonen. Det var derimot manusforfatterne som var slappe, fordi de trenger Trinity videre i en episode til eller to, og kunne ikke la han ligge igjen på bakken.

 

Virker urealistisk at en så profilert (utifra statusen som Lundy har i serien) etterforsker skal overse det. Men den naturlige forklaringen er at han fokuserte på faktiske drap (selv om den er svært tynn).

 

Det forsvinner maaange kids i USA hvert år, så jeg synes ikke det var så tynt. Dette var, som noen andre nevnte, et hobbyprosjekt for Lundy.

 

Ellers en glimrende episode. Høyt tempo hele veien og en liten stund frykta jeg at ungen faktisk ville dø.

Lenke til kommentar

Som sagt så ville de aldri blitt funnet uansett siden de blir begravd, men er vel alti slik de slår aldri morderen livløs bare 1 slag i tryne sånn han kan komme seg unna... For vi ser jo i de neste episodene at han begynner og drepe ''Kyle Buttler'ene'' på lista.

 

Så vidt jeg så, var det ingen "dreping", men heller stalking eller noe i den dur.

 

Lenke til kommentar

Så da en død mann jeg + jeg hørte de sa '' What this guy's name?...Kyle Buttler

 

Ja, så gjennom promoen en gang til og ser at du har rett :)

 

Uansett, må si jeg lurer veldig på hva "the seasons biggest moment is the final heart-stopping twist" er for noe. Uutholdelig å vente.

 

 

I det han sier det er vel når han går inn på Miami Police Department, eller kommer ut av heisen :) Ser ut som det er naboen Dexter slår til eller?

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...