Gå til innhold

Høyttalerkabel til Pioneer SC-LX81


Anbefalte innlegg

Skal gå til innkjøp av en Pioneer SC-LX81 sourroundreceiver snart, og lurer derfor på hvilke høyttalerkabler som anbefales for å la forskterkeren komme til sitt rette. Har tenkt litt på Nordost Blue Heaven Rev II og Red Dawn Rev II, men er selvfølgelig åpen for innspill.

Har ikke bestemt meg for høyttalere ennå, men har tenkt litt på DALI IKON 8 foran. Kommer nok til å bruke denne høyttalerserien hele veien rundt, med mindre noen bedre forslag kommer.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-XHLacM

Å bruke så mange penger på høyttalerkabler er i mine øyne tull. Denne kabeldebatten er en debatt som kommer til å fortsette inn i evigheten. De som kjøper dyre kabler sier at det er forskjell, mens de som har billigere kabler sier at det ikke er forskjell.

Kjøp noen kabler på Biltema og lån med deg et par dyre kabler fra Soundgarden eller "klubben". Hvis du i det hele tatt hører forskjell, er det enten ørene dine det er noe galt med eller så er forskjellen så liten at det er vanskelig å si om forskjellen er positiv eller negativ. Om forskjellen i det hele tatt forsvarer de dyre kablene, er noe du selv må ta stilling til.

 

Det er min mening om saken. :)

 

Personlig har jeg troen på Supra sine kabler, som legger vekt på skjerming i stedet for sjamanisme.

Endret av Slettet-XHLacM
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...