Gå til innhold

Eurovision Song Contest 2009 i Moskva/


Anonym1987

Anbefalte innlegg

Noen av dere her som skal ta turen østover mot Mosva? Vet det er litt lenge igjen, men ønsker nå å starte en diskusjon! Både ESC 2008 og 09

 

Hva syns dere om,

1. - At stemmesystemet nå er slik at juryen bestemmer 50 % over utfallet som publikum rundt om i Europa avgir?

2. - De norske bidragene i MGP 2009

?

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...
Videoannonse
Annonse

Norges bidrag i år har jeg stor tro på. Alexander Rybak feide jo alle av banen som bare det. Var ingen tvil om hvilken kandidat det norske folk ville ha.

 

Det at det kommer jury i år er bare bra, da det kan tale til fordel for oss og resten av det andre kandidatene. For nå er det ikke den beste sangen man stemmer på, men det landet man er nabo med.

 

For orden skyld så bør Jostein Pedersen tilbake i kommentator-boksen. NRK bommer totalt når de bytter ut en ny kommentator hvert år.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
For orden skyld så bør Jostein Pedersen tilbake i kommentator-boksen. NRK bommer totalt når de bytter ut en ny kommentator hvert år.

 

Er ingen stor MGP fan, men ut i fra de gangene jeg faktisk har sett det er det en ting jeg VIRKELIG har hatt lite til overs for , og det er Jostein Pedersen. Mer negativ og svenskehatende kommentator skal du lete lenge etter.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Håper ar Rybak ikke flopper ;)

Hvordan skal juryen utøve sin makt i poengsystemet?

 

editleif

Telefonstemmer teller 50% og stemmene til juryen teller 50%.

 

Hver jury består av 5 personer, hvert jurymedlem setter opp sin egen top 10 liste (1-8, 10, 12). Når alle har satt opp hver sin liste blir poengene summert for å avgjøre poengrekkefølgen. Hvis to eller flere sanger ender på samme poengsum blir det foretatt en avstemning.

 

Resultatet fra juryen blir lagt sammen med resultatet fra telefonstemmene, sangen med flest poeng får 12 poeng, neste 10, osv. Ved poenglikhet er det bidraget med flest poeng fra telefonstemmene som går foran.

Endret av ^fmj
Lenke til kommentar

12 poeng til Hellas fra Norge

 

Det er for meg helt vilt. Et av årets verste bidrag, sangen er rett og slett grusom, dansingen, alt sammen er bare helt forferdelig dårlig. Kan ikke begripe at den norske grand prix-klubben stemte frem hellas.

 

Hellas sitt bidrag, det blir vanskelig dårligere enn dette.

 

Samme fyren ble nummer 3 i 2004, men akkurat samme greiene.

 

Tror det nesten helt sikkert vil bli noen nye land i toppen i år. Back-up juryene og publikum hadde fordelt poengene forskjellig i fjor.

 

Np - Kolvereid. :)

Endret av ^fmj
Lenke til kommentar

Ja, det kan vel strengt tatt ikke ikke gå veien for rybak, med tanke på at det er en jury inn i bildet nå. Jeg tror det vil være til stor hjelp for oss nordiske land, da tenker jeg særlig på 07 :shrug: , samt Kate Ryan i 06 :realmad: + de fire store.

Endret av kolvereid
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...