Gå til innhold

Rart SE k530i problem (firmware feil?)


andgob

Anbefalte innlegg

Jeg har en Sony Ericsson k530i. Mens jeg skrev en melding skrudde mobilen seg plutselig av. Etterpå fikk jeg ikke skrudd den på igjen ordentlig, lyset i displayet bare blinket av og til.

 

Etter en stund med litt prøving av forskjellige batterier osv fikk jeg den på med mitt originale batteri. Men det er noe veldig rart med skjermen. Det kan virke som om en firkantet sensor-rute har blitt plassert over mesteparten av skjermen (se bilde 1) og ingen av tastene fungerer utenom 1, 9 og 0. Trykker jeg en av disse tastene får jeg opp en slags kodeskjerm (se bilde 2). Jeg kan ikke se noen av tallene jeg trykker inn på denne skjermen, men hvis jeg skriver inn f.eks 112 eller 911 vil den prøve å ringe det nummeret (se bilde 3).

 

Jeg kan motta samtaler på vanlig måte, men mobilen vil ikke fortelle meg hvem som ringer siden det ser ut til å klare å vise tekst på vanlig måte. Jeg kan heller ikke bruke mobilens vanlige funksjoner, eneste jeg får til er å trykke 1, 9 eller 0 for å komme til kodeskjermen.

 

Jeg har også prøvd å skru på mobilen uten minnebrikke eller simkort koblet til. Mobilen kommer til samme skjerm (bilde 1), men hvis jeg da trykker den vanlige menyknappen (knappen oppe til venstre eller den runde joystick-knappen) starter en video som ser ut som en Sony Ericsson reklame. Knappene 1, 9 og 0 gjør ingenting når ikke simkortet er i.

 

Noen som aner hva dette kan være? har jeg på noen måte byttet telefonspråk til noe som ikke er installert? kan det ha noe med operatøren å gjøre? jeg befinner meg i øyeblikket i Australia og bruker Vodaphone. Finnes det noen måte for å reset'e mobilen?

 

Til slutt bildene:

Bilde 1:

1.jpg

 

Bilde 2:

2.jpg

 

Bilde 3:

3.jpg

 

Takker for all hjelp...

Endret av andgob
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...