Gå til innhold

[Løst]Hvis vi fikk bestemme, Hva er årets beste spill?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Har ikkje prøvd Gears of War 2 enda på grunn av at eg ser ikkje stor forskjell fra første spillet. Men har såvidt prøvd litt GTA IV på Xbox 360, fikk sjokk kjempe flott spill. Bare litt synd at det er heilt umulig kva som står på mobiltelefonen på Plasma TV-Skjerm.

Har ikkje prøvd PS3 titler.

 

Men eg syns årets beste spill er GTA IV.

 

har kjøpt Gears of war 2, men etter det jeg hører er det likt det gamle, men det samme gjelder jo faktisk også GTAIV samme som san-andreas bare oppgradert grafikk. å persjonlig går jeg lei av å kjøre rund i byen å plaffe ned folk:P

 

 

 

 

Velarol, i GTA spillene forandrer historien seg da? i GoW har ikkje historien forandra seg litt ein gang. :<

 

 

synes de to siste spillene bare handler om respekt å familie, de har forandret på persjon å by, men ellers er det lite nytt, savner også det fine landskapet i san-andreas som jeg ikke har sett snurten av på GTAIV:P

Lenke til kommentar

Årets spill? Vanskelig å si da det er så enormt mange kandidater som alle har positive og negative sider. Liker Fallout 3, men vil ikke kalle det årets spill da det er for ensforming i lengden, historien uengasjerende og de fleste folkene bare "2d pappfigurer" uten følelser eller noe som helst.

 

Crysis og Stalker (kom disse i år?) og Left 4 Dead er for ensformige i lengden og engasjerte ikke noe.

 

I bunn og grunn har jeg bare tre kandidater (i tilfeldig rekkefølge):

 

* Sacred 2: Tok Diablo 2 og TES4: Oblivion, beholdt det beste fra begge, ignorete resten og vise en gang for alle hvordan et action-RPG lages. Selv Diablo 3 sliter i sammenligning, og det er ikke engang kommet. Hadde en del bugs da det kom, men de fleste er fjernet.

 

* Guitar Hero: World Tour: Ja, vi har et helt band denne gangen, men nei, det har ingenting å si på single-player biten. Har man et helt band er det utrolig konge. Sitter man alene er det alt de forrige GH-spillene var og langt mer, og i tillegg har vi et soundtrack som er langt bedre enn de forrige. Når vi i tillegg endelig har DLC på Wii og mulighet til å lage egne sanger har jeg ingen betenkeligheter med å kalle dette årets spill.

 

* Tomb Raider: Underworld. Lara var død, men gjenoppstod så til de grader i Legend. Riktignok var det for mye action og for kort spill, men historien var utrolig bra og svært engasjerende. Anniversary var en remake av det første og hadde relativt lite action (og kunne bli kjedelig i lengden av den grunn), men i Underworld har de kombinert det beste fra Legend og Anniversary. Det er mer enn nok utforsking, mange gåter er legendariske (tenk f.eks på Kraken) og begynner du å bli lei er det ofte en hektisk kamp ikke så langt unna. I tillegg ser det utrolig bra ut og klarte noe så merkelig som å få meg til å like å herje under vann. Det har aldri skjedd før. Ever. Som om ikke det var nok er historien en direkte oppfølger til Legend (den ble avsluttet med en sinnsyk cliffhanger) og er svært engasjerende og interessant. Litt klisjé til tider, men hvilke spill er helt originale? Kontrollene er helt naturlige, noe som øker opplevelsen enda mer. Der andre spill sliter når man må hoppe presist på kort tid gjør TRU alt det og mye mer til en lek. Nesten perfekt spill.

Lenke til kommentar

Personlig syntes jeg Gears of war 2.

Ja, det er kanskje my det samme som fra 1'ern, men allikavel så har dette det lille ekstra. Du får en litt "følsom" side imellom alt blodbadet etter Dom's jakt på Maria og du får styre store monstre/Reavers osv. noe du ikke får i 1'ern.

 

PS: Hvorfor sier alle Assassin's Creed? Sist jeg sjekka kom det i Høsten 2007... er det ikke litt feil å da si årets spill?

Lenke til kommentar

I år er det rimeleg lett, kun LittleBigPlanet fortenar denne tittelen. Kvifor?

Vel:

* Dette må vere det mest nyskapande som har komt sidan dei fann ut at dei kunne lage spel med meir enn eitt skjermbilete.

* Enorme mengder innhald for pengane. Sist eg høyrte, var der bokstavleg tala titusenvis av brett. Eg veit ikkje kor mange der er no.

* Rom for kreativitet. Har du ein idè til eit brett, kan du rett og slett gjennomføre han sjølv. Og dele han med andre.

* Passar for alle aldersgrupper, eller i alle fall dei fleste. LittleBigPlanet kan like gjerne spelast av ein 7-åring som ein 28-åring. Kanskje enkelte mindre modne 14-åringar vil meine at spelet er for barnsleg, men dei om det.

* Gøy. :)

 

Kay

Lenke til kommentar
Lord of the Rings Online: Mines of Moria er min mening.

 

Men sannsynligvis bare min :!: Vel, det var om man fikk bestemme selv.

 

ja selfølgelig kan du svare hva du vill:)

hvis det var kommet ut et spill om livet på europris kan man få låv å si det. Dette emnet laget jeg fordi jeg leste om at de hadde kåret årets spill å pga at jeg ville egentlig ikke sitte å vente på at noen en eller annen plass skulle velge hva som var årets spill. det kan godt hende de har totalt annet syn på hva som er et bra spill en jeg:P tenkt vi som sitter å leser dette kunne dele vår menging om hva som er årets spill:)

men sammtidig synes jeg folk burde begrunne svaret;)

Endret av Velarol
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...