Gå til innhold

[Løst]Aktivering av Windows XP


Anbefalte innlegg

Jeg har holdt på installere Windows XP på 8 gamle PC'er på skolen med en CD. Men så trenger jeg en aktiveringskode, fordi nå har den låst seg, siden jeg ikke fikk skrevet den inn før 30 dager. Men hvordan kan jeg få tak i den? Jeg ringte windows og han sa hva jeg skulle gjøre, men de trang en Produkt kode, som jeg ikke fant, verken på PC'en eller CD'en. Jeg har heller ikke tilgang på internett her. Noen som vet hvordan jeg kan få tak i den koden?

Tusen takk dersom noen kan hjelpe!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Du har lovlige kopier altså?

 

Dette viser jo bare at det ikke lønner seg å være ærlig. Med piratkopier hadde du ikke hatt dette problemet. Synd men sant.

Helt enig, men det er skolen vettu... de nesten krever at det skal være lovlig...

 

Kontakt IT-ansvarlig på skolen. H*n skal ha kontroll på hvilke lisenser skolen har.

 

IT-ansvarlig på skolen kan ingenting om data. Jeg kan mye mer en henne, derfor jeg holder på med dette...

 

For å sjekke produktnøkkel , last ned SIW With Installer deretter :

 

 

part17.png

 

Takk, skal prøve dette ;)

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Jeg synes det er trist at skolene holder på denne måten. Har de ikke lisensen i orden får de heller a) kjøpe en gyldig lisens eller b) legge inn et os som kan innstalleres kostnadsfrit. enda mer skremmende er det at man bruker elever til dette.

 

Men det skal også nevnes at det holder nok med at en sender en link til denne posten til rette instans (eks. Microsoft), eller at noen som har tilknytning til rette instans leser denne tråden.

 

Da kan fort skolen komme på gale veier. Og hva hvis tabloidene får nyssen av dette og bestemmer seg å skrive en artikkel? Man elsker ting som dette, fordi da har man noen man kan slakte.

 

Edit: Jeg vil bare understreke på det sterkeste at det finnes regler for når brukerdata kan bli utlevert, både i lovverket og i retningslinjene.

Endret av KVTL
Lenke til kommentar

En annen ting, er om installasjons media /crack som er benyttet inneholder noe annet som ikke burde vært der, kan også være et tankekors.

 

Jeg sitter her bare å rister over sikkerheten og seriøsiteten på det her.

 

Har de ikke råd, ville linux i mange tilfeller gitt en gratis løsning, men nå aner jeg ikke hva disse maskinene brukes til.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...