Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Varsellampe for frostveske i Citroeng Xsara 2001mod.


Alt-Ctrl

Anbefalte innlegg

Heisan.

 

Har en Citroeng Xsara fra 2001. For noen uker siden slo varsellampa for kjøleveske seg på. Jeg stoppet og sjekket nivået og så at det var litt over minimum (rart den varslet da tenkte jeg). Kjørte til nærmeste bensinstasjon og fylte opp til maks, lot bilen stå på tomgang til varsellampa slo seg av. Kjørte så en tur på tre timer og gjentok bedriften et par dager senere uten problemer.

 

En uke senere (bilen har stått stille i mellomtiden) slår plutselig varsellampen seg på igjen, dette skjer på en distanse på ca 1kilometer, nå begynner jeg virkelig å lure på hva som er galt. Jeg kjører tilbake til hybelen (et kort stykke) og sjekker nivået, det er på maks. Jeg skjønner ikke bæret. Har sjekket om det kan være en løs ledning et sted, men ser ikke noe som tyder på det (tør ikke fikle for mye heller).

 

Nå har bilen stått i en uke og jeg har ikke funnet ut hva som kan være galt. Varsellampa slår seg på med en gang jeg starter bilen.

 

 

Noen bilkyndige som har en anelse om hva problemet kan være? Hvis noe er uklart, eller om det er noe dere vil jeg skal sjekke ut er det selvsagt bare å spørre.

Ringer til Citroeng i morgen, tenkte jeg skulle høre her først. Håper jo bare det er en bagatell.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...