Gå til innhold

Forslag til headsett jeg skal kjøpe.


Anbefalte innlegg

Hvis du synes de har for mye bass er det bare å skru ned bassen på spilleren.

 

Det skal ikke være nødvendig å dempe bassen for at nivået skal være behagelig. Jeg er tilbøyelig til å si meg enig i at Porta Pro har en litt for drøy heving i bass/nedre mellomtone-området, men det ikke ubehagelig mye. Til trance og generell dunk-dunk-musikk kan det kanskje være litt ubehagelig.

 

Dette, derimot, er jeg uenig i:

Slapp bassrespons, veldig upresis og utflytende. Faktisk unaturlig mye bass. Mellomtonen la jeg ikke spesielt merke til så den lar jeg være å kommentere. Diskanten er sløv og nesten ikke tilstede, veldig ufokusert.

 

Litt selvmotsigende om bass også, kanskje?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Mine erfaringer er følgende: (ikke helt relevante siden to av telefonen går riundt øret), sennheiser hd520, skikkelig krem mellomtone og diskant, kanskje ørlite grann skarpt meg høy lyd, ok bass, sennheiser hd570, bra bass, men ikke den samme "herregud så fin å luftig lyd"-mellomtonen som jeg synes hd520 hadde, begge disse er litt usolide til ute-bruk, begge min er ihvertfall ødelagt. Grado sr-60, kremlyd, men hvorfor i granskaugen lager de noe som er såpass dyrt så ukomfortabelt? Sennheiseren glememr du at du har på deg etter ett minutt, gradoene er en kontinuerlig ukomfort.AtW

 

Har jo Sennheiser HD535 og. Fantastisk bra lyd i dem i forhold til alt annet jeg har hørt. Det er meget behagelige. Synes det bare er litt upraktisk å drasse overalt. Man trenger jo ikke 12,7 for å skyte smådyr;)

Lenke til kommentar

Dette, derimot, er jeg uenig i:

Slapp bassrespons, veldig upresis og utflytende. Faktisk unaturlig mye bass. Mellomtonen la jeg ikke spesielt merke til så den lar jeg være å kommentere. Diskanten er sløv og nesten ikke tilstede, veldig ufokusert.

 

Litt selvmotsigende om bass også, kanskje?

 

ikke sånn jeg mener det. Bassen er justert noe for høyt i det headsettet men responsen i transienter og kjappe basslag syes jeg er for dårlig. Jeg tror siden de har øket bassen på dem så går det utover presisjonen. blir for brommlete.

Lenke til kommentar

jeg hadde pekt meg ut sennheiser hd-590 pga jeg vil nyte musikken uten å tenke på at det finnes bedre.

 

men de var akkurat litt for kort til å få rundt hodet :cry:

 

forøvrig er jeg tunghørt på bass spesielt litt på diskant :( så siden de er så nøytrale må jeg nok stille litt på de hvis ikke noen vet om andre løsninger?.

Lenke til kommentar

Jeg kjøpte ihvertfall mine i Tyskland i fjor, for noe tilsvarende 600 kroner. Ble litt pressa av en som var med og mente de så så utrolig tøffe ut. Angrer fordi butikken også hadde masse Sennheisere til akseptable priser. Klarte selvfølgelig å ødelegge dem (regel nr.1: ingen fingre på innsiden når du tar dem av!) :roll:

Lyden var (som jeg husker det ihvertfall) ikke så veldig mye bedre enn de kjipe små (nå teipede) Aiwa 071-greiene jeg hadde fra før. Og designen er forferdelig. Makan til jåleri skal man lete etter. Dessuten spilte de høyere utover enn innover, og hadde til og med høyttalergrill på utsiden for å understreke at dette var meningen. Ikke praktisk i sensitive omgivelser (klasserom f.eks.) Men bevares, de var da behagelige å ha på.

 

Så nå skal jeg ned igjen og skaffe meg noen nye. Er på jakt etter noen lukkede, gode klokker mellom 4 og 10 tørk. Noen bedre enn Koss UR-30?

Lenke til kommentar

Dersom pengene dine strekker til, anbefaler jeg deg å kjøpe Grado SR-80. De er ikke så pene å se på, men det de mangler på utseende, tar de igjen for i lyden. Veldig ærlig lyd. Noen mp3er som hørtes helt fine ut med mine gamle høretelefoner, oppdaget jeg at ikke var så bra som jeg først trodde.. Dette kommer av at billige høretelefoner har mye høyere THD (total harmonisk forvrengning), enn de som er litt dyrere. Siden de er så "ærlige" som de er, vil jeg påstå at de passer til all musikk.

 

Jeg har ikke hørt lillebroren, SR-60, men jeg tror de er like gode, men de har litt mindre bass, noe som gjorde at jeg gikk for SR-80ene.

 

Mange sier at Grados høretelefoner er ukomfortable, noe som de er "out-of-the-box", men dersom du bøyer litt på hodebøylen, presser de ikke like mye mot hodet, og er like komfortable som de fleste andre høretelefoner.

 

Grados hjemmeside http://www.gradolabs.com

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...